Vitrineskap i glass

Flere av våre vitrineskap har glasshyller som du enkelt kan flytte opp eller ned for å tilpasse løsningen etter behov. Har du lys i vitrineskapet vil glasshyllene gjøre. Skjenk, glasskap og vitrineskap - Smarte.


Spisestue › Skjenk og vitrinejysk. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et glasskap eller vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass. Vitrineskap KALUNDBORG.


Flotte skap - Skjenk. Tindra vitrine - Hvitoljet eik. To skapdører i glass. Leter du etter vitrineskap ? Vi har mange ulike.


Det flotte vitrineskapet med glassdører i ulike farger og stilarter, skaper unike og stilfulle hjem. Et hvitt vitrineskap fra eksempel fra den skjønne møbelserien Paris. Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk. Et vitrineskap gir smart oppbevaring og en måte å vise frem dine flotteste gjenstander, samtidig som varene er trygge fordi de står bak glasset.


Vitrineskap i glass

I denne kategorien. Moderne eller klassisk vitrineskap? Her vil du oppdage vårt fantastiske tilbud! Glass skap for leiligheten din. Carl vitrineskap glassdører, dører hvit, eik. Finn svarte vitrineskap eller antikke vitrineskap i vårt sorrtiment. Skapet har to skyvedører. Med skuffer og praktiske glassdører i vitrineskapet. Lite vitrineskap med glassdører og glasshylle. IKEA Nornäs glass vitrineskap. Du finner både åpne skap og hyller samt vitrineskap med glassdører.


Vitrineskap i glass

Våre skap i flott tre eller metall utførelser. Et vitrineskap er det perfekte møbelet til å oppbevare og vise frem det fineste du har, enten det er glass, porselen eller pyntegjenstander. Felles for dem alle er at hensikten med et vitrinemøbel er å. Låsbart glass - vitrineskap med led lys, produsert i aluminium og herdet glass og hjul.


Velegnet som premieskap. God kvalitet og støvtette. Buede kanter i sølvanodisert aluminium. Fire justerbare hyller i herdet glass som hver tåler opptil kg. Leveringstid ca uker. Aluminium eller sort utførelse. Velg med glasshyller eller.


Vitrineskap i glass

Kvaliteten er unik, laget av aluminium og med 7mm herdet glass.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn