Vinyl kjkkengulv

Trodde du vinyl var gammeldags? Vinylgulv på kjøkken er perfekt, siden det ikke trekker til seg vann og er enkelt å holde rent. Bildet viser Istanbul.


Vinylgulv er derimot nesten helt vedlikeholdsfrie og kan håndtere de fleste ting. Hvis du trenger et ekstra slitesterkt kjøkkengulv, er laminat det riktige valget for deg. Vinylgulvets praktiske egenskaper, kombinert med de mange valgmulighetene, gjør det til et moderne og funksjonelt gulv som mange etterspør. Vinyl er ikke hva det en gang var.


Du kan velge og vrake i ulike mønstre og farger på vinylgulvet. Kork gir et naturlig og behagelig gulv. På kjøkkenet trengs et gulv som tåler hverdagens utfordringer.


Slik velger du riktig kjøkkengulv. Kjøkkenet er for. Derfor er klikkvinyl det perfekte kjøkkengulvet. Gulv med rutemønster har vært populært i flere hundre år, og er fortsatt et stilsikkert valg til gulv i norske hjem.


Nå lanseres en ny kolleksjon med rutete vinylgulv. Ulike materialer innehar ulike egenskaper, men fellestrekk for vinyl, klikkvinyl og laminat er at dette er hardføre gulv som er motstandsdyktige. Vi lanserer nye flotte vinylgulv til hjemmet i våre velkjente kolleksjoner Extra, Texstyle og Trend.


Samtidig relanseres de nye gulvene sammen med noen av våre. Her legger du et solid og godt gulv som gjenspeiler din stil, i et materiale som er motstandsdyktig og enkelt å holde rent.


Tenk igjennom dette. Når du skal velge et. Halvharde gulv som vinyl, linoleum, kork og gummi egner seg godt på områder med krav til høy slitestyrke og renslighet – i gangen eller på. For å sikre at du kan nyte hvert eneste minutt du tilbringer på kjøkkenet, leveres alle.


Klikkvinyl, limt vinyl eller gummigulv er også bra gulv til inngangspartiet. Tåler vann: Nye typer laminat kan trygt legges.


Vinylbelegget er mykere å gå på og tåler vann langt bedre enn laminat. Det er også billigere og enklere å legge. På gulv som ikke er i vater hele veien, som buer. Tarkett Starfloor Click Vintage Zinc Black.


Et veldig smart gulv til kjøkkent er vinyl. Vi tror hovedgrunnene til det – ved siden av de svært lave prisene, er at vi selger. Se flere ideer om Gulvfliser, Gulv, Laminat.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer