Ventilasjon loft

Behovet for ventilasjon varierer fra loft til loft og i løpet av året. Det kan også oppstå problemer hvis et loft ventileres for mye. Hvis uteluften er kal kjøles luften i. Loftet er en fukt- og mugg felle.


Med riktig ventilasjon kan du unngå fuktskader. Kaldt loft, særlig i enetasjes boliger, gjør jobben lettere. Da kan kanalanlegget spres på loftet og stikke ned i hvert rom. Kanalene må isoleres.


Mulig det er pga dårlig ventilasjon på kaldloft? Bør jeg borre flere ventiler i husendene? Oppussingen ble gjort ved å legge nytt tak. Uansett type bolig vil et balansert ventilasjonsanlegg sikre at forurenset luft blir.


Ventilasjon loft

Balansert ventilasjon i ulike typer bolig. Enebolig på ett plan med kaldt loft. Viftene har stor kapasitet og gir god avtrekk fra kjøkken, loft, våtrom og toaletter. Med avtrekksvifter fra Flexit har du mange reguleringsmuligheter for optimal drift.


Ventilasjon og frisk luft er viktig for at din bolig skal ha et sunt inneklima. Vi gir deg tips og veiledninger til hvordan du kan sikre deg at din bolig får den riktige.


Ventilasjon loft

Berg: Lufting av innredet loft bør ventileres eller kobles til balansert ventilasjonsanlegg hvis det er det i huset. Er det kottrom som etter ombygging. Resultatet blir dårlig inneklima, så husk ventilasjon når du rehabiliterer. Har du husket balansert ventilasjon med varmegjenvinning?


Vurderer du å isolere loftet? Kontinuerlig registrering av fukt og temperatur i et uluftet og et luftet loft viste høyere luft- og trefuktighet i det. Eksisterende romløsning?


Ventilasjon loft

Er alle rom ventilert? Er kaldt loft etterisolert? Det tror jeg skyldes at det har vært mye snakk om ventilasjonsanlegg på. Tilluft- og avkastkanaler på kaldt loft isoleres med minimum mm.


Tak med kaldt loft kan bygges med ikke luftet loftsrom, der all lufting skjer i takflaten mellom et dampåpent undertak og taktekningen. Alternativt kan taket bygges.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn