Vegghylle tre

Vegghylle tre

Strand vegghylle - Matt hvit. Tre magneter medfølger. Hobart hyller - Hvit. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer.


Vegghylle HEJLSMINDE H60. NOK 4NOK -40%. Der det er en åpning er det alltid mulig å fylle den med ei hylle.


Trævarefabrikernes Udsalg har trehyller og vegghyller i ulike størrelser og som kan passe inn. AnyWay-hylleknekt i ubehandlet furu og bruke en limetrehylle i den. Etterstreber du etter et naturskjønt og livfullt uttrykk er en hylle i eik eller bjørk et bra valg.


Vegghylle tre

Innredning i tre er tidløst og levbart, uansett om du vil innrede stilrent og. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og. Pene skap og hyller til billig pris!


Hos furniturebox finner du garantert et skap eller en hylle for deg. Denne er en del av Nord-kolleksjonen vår og har et naturlig og nordisk utseende! Hyller blir vi aldri lei av! Vektbelastning pr hylle 8kg.


Ved å ha hyller i flere rom får du uendelige designmuligheter. En nett vegghylle i paulownia- tre med oppheng i metall bak. Skruer medfølger ikke. XL Flytende hylle glass 80x2.


XL Kube hylle sett 4stk trehvit. Delbetale fra: 137. Laget av robust, sort stål med plater av tre. Våre skap i flott tre eller metall utførelser. Legg til ønskeliste. Passer like fint på kjøkkenet som på badet.


En annerledes hylle sm setter et personlig pre på innredningen. Stilig vegghylle i hvitlakkert tre med oppbevaringsrom.


Vegghylle tre

Kun på lager (kan restbestilles ). Dekorer med flere hyller på samme vegg og dekorér hyllene med dine.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer