Stige 5 meter

Stige 5 meter

Vi har stiger og stillas i alle størrelser og til en rekke ulike formål – enten du skal. Wibe trappestige 55P -trinn. Kombinasjonsstige. Byggmakker har stiger og gardintrapper i ulike varianter og høyder.


Stige 5 meter

STIGE SKYV HOBBY 2-DELTM. TRAPP TRINN C6XL PROFF. Stige skyve 2-delt 10m.


Hos oss finner du et stort utvalg av stiger og stillas i alle størrelser og modeller, slik at du på en praktisk og sikker måte kan utføre ditt. Biltema har et kjempeutvalg av kvalitetsstiger i aluminium. Velg en stige som passer dine prosjekter. MAXBO har et bredt utvalg av stige, gardintrapp, stillas med mer.


Stige 5 meter

Se vårt utvalg, og kjøp på nett. Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan. En teleskopstige på meter utstyrt med justerbare føtter kan du bruke. Zarges Multikombi (Z 200) er den ideelle løsningen for deg som har behov for en stige, trappestige og arbeidsplattform som er enkel å flytte på og ta me.


Maks belastning 150kg, Vekt 14kg. Brannstigen er 4. En praktisk stigeløsning som gir deg høy, frittstående stige samtidig som den kan gjøres om til en lang 3-delt skyvestige. Wienerstige alu xtrinn SUPER PROFF.


I vårt brede utvalg av gardintrapper og stiger finner du stødige og solide. Normalpris NOK. Foldes enkelt sammen for praktisk oppbevaring. Du bestemmer - arbeidsplattform, vinklet- eller rett stige.


Kraftig aluminium. Søk blant alle typer. Enkelstige (alle). Ved å ta av den smaleste delen kan du også bruke den som en 2-delt stige. En høy, frittstående stige, samtidig som den kan. Nye teleskopstiger. Den perfekte stigen for alle som er på farten eller har lite lagringsplass. To nye modeller fra til meter.


Zarges 2-delt Skyvestige er perfekt til brukeren som ser etter en stige med ekstra bredde, god stabilitet og gode trinn å gå i. Høyde som arbeidsplattform m. Lengde som arbeidsplattform m. Solid og praktisk kombistige som egner seg perfekt for den proffe montøren med varierende høydebehov.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer

Gummilister gulv