Rekkverk i glass og stl

Et rekkverk i glass kan gi deg spektakulær utsikt fra terrassen, samtidig som du. Glassrekkverk i tidsløs design. Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde.


Skap et hyggelig utemiljø og nyt utsikten. Stabilt og solid rekkverk. GLASSREKKVERK MED RUNDE STOLPER I SYREFAST AISI 3STÅL, GODE PRISER. Vi er muligens landets mest allsidige leverandør av rekkverk i rustfritt stål og glass, og har de absolutt beste prisene i markedet.


Vi har et bredt utvalg av glassrekkverk med stilrene stolper i aluminium eller børstet stål. Overliggere til rekkverket får du også i ulike utførelser, slik at du kan.


Rekkverk i glass og syrefast stål. Vi er en bedrift som leverer alt innen rekkverk, glass og stål. Vi leverer glassrekkverk i rustfritt stål og aluminium til: terrasser, balkonger, trapper. Stenderne kommer i syrefast rustfritt stål.


Bruksområdene for. Legg inn lengde på alle sider av ditt rekkverk. Målene oppgis i meter og kan adskilles med. Fra kr 2 35til kr 2 76- ‎På lager.


Stolpefritt glassrekkverk eller rekkverk med stolper i rustfritt stål eller aluminium med glass som fyllmasse. Alle våre rekkverk er godkjent iht. Det første rekkverket med Sintef Godkjenning!


Les artikkelen her. Våre glassrekkverk. Ja, det kan du ved kjøp av et glassrekkverk med rustfrie stolper og topprekke.


Stålet i våre produkter er av ASIS 3stålkvalitet og er egnet for bruk både inne-. OnLevel glassrekkverk leveres i natureloksert aluminium.


Håndløper i syrefast stål eller i eik setter kronen på verket. Ved sidemontering benyttes dekkprofil som.


LINEA Panorama er et flott helglass rekkverk hvor selve glasset spiller hovedrollen og gir. For stålrekkverk med glass må det påregnes noe produksjonstid.


Rekkverk i glass og stl

Det er økende interesse for rekkverk i stål - smijern og aluminium til terrasser og altaner i. Boltefestet glassrekkverk med håndløper i oljet eik. Vi designer og produserer rekkverk etter ditt ønske!


Rekkverk i glass og stl

Kontakt oss for å få tilbud om rekkeverkene dine. Vi bruker elektropolert, syrefast stål i våre stolper, topprekker og innfestinger. Det er mange smarte detaljer på Suntecs egne elegante glassrekkverk.


Rekkverk i glass og stl

Stolper av aluminium, treverk og rustfritt stål brukes på vanlige typer glassrekkverk, og glasset blir festet til stolpene. Når rekkverk monteres utendørs benyttes syrefast stål 3for å unngå rustangrep.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn