Pakning garasjeport

Eldre garasjeporter kan mangle tettelister, og i noen tilfeller vil du ha behov for å bytte ut en list. Lær mer om gummilister til garasjeporter ! Denne vaiertrinsen kan brukes både til 3mm og 4mm vaier. Innvendig mål er 10mm.


Maks brutto portvekt er 1kg. Passer perfekt til å oppgradere en eldre garasjeporter som ikke har tetningslister. Finnes også i brun. Kommer i lengde på 243cm.


Pakning garasjeport

For tetning mot trekk, løv, snø m. EPDM-gummi for underkant på garasjeport. Spikres fast med medfølgende spikre. Livslengde opp till år. Jeg har en rulleport som er montert midt i veggen.


Kunne ligne litt på 3M sin tetningslist for garasjeport. Sammen med portens bunnpakning danner beslagsunderdelen også en fin avslutning. Dersom garasjen ligger i direkte forbindelse med huset, anbefales det. I tillegg har portene optimal tetthet ved hjelp av fleksible og værbestandige pakninger på alle fire sider.


Tore Ligaard er en landsdekkende forhandler av dører, vinduer og garasjeporter til proff og privatmarkedet. En garasjeport kan være enkel og funksjonell, eller detaljrik og stilfull, og prege garasjens uttrykk. Med portmotor og fjernkontroll høyner du komforten og slipper.


Selvklebende tetningslister for innen- og utendørs bruk for å sparie energi. Tetter mot støv, støy og trekk. Topp pakningen skrus opp. Brakett til fjærrør skrus på toppen av sideskinnene.


Pakning garasjeport

Braketten skal ligge på utsiden av metallplaten på sideskinnen. Ecohar kraftige galvaniserte hengsler, trinsehjul med maskinlager, pakninger i EPDM rundt hele garasjeporten også mellom leddene. Fleksibel bunn- pakning hindrer trekk ved gulvet. Den nye generasjonen WIŚNIOWSKI garasje -leddporter representerer kvalitet i. Send forespørsel.


Garasjeport serviceavtale. Når du kjøper årlig serviceavtale får du garasje - eller industriport med lenger holdbarhet. Dekorativ trestrukstur i overflaten.


I februar åpnet Østfold Portservice AS opp for salg av garasjeporter. Rusfrie hengsler og doble lipper i pakning følger også med.


Pakning garasjeport

I hovudsak er forskjellen på Trend og Classic isolasjonsevne der Classic er noe bedre, i tilleg får man bl. Spesialformede portseksjoner uten klempunkter. Omsluttende pakninger. Fallsikring – standard for doble garasjeporter.


Klemsikring for automatisk garasjeport. Hos oss finner du garasjeporter og portåpnere. Handle på nett - hent i butikk. Våre garasjeporter.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer