Laftet gapahuk

Gapahuk i laft – x m. Prisene gjelder komplett tømmerkasse. Tak og vegg materialer kommer i tillegg, men vi leverer dette på forespørsel. Vi bruker 6" tømmer og 8" søyler.


Laftet gapahuk

Så dette er solid! Lukket gapahuk med bålplass inne og pipe. Brede benkplasser som gir. Vindu i ene siden mangler enda. Lafting - kunsten å bygge hus med øks. Hege Laugerud hugger et barkelaft i en konstruksjon som ferdigstilt vil fremstå som en gapahuk. Bygg en flott gapahuk og kom tett på naturen. Overnatt ute, eller bruk den som grillhytte og utestue. Her kan du se hvordan den bygges – trinn. Da har man et godt utgangspunkt til å lage en vanlig gapahuk, eller en trivelig hagestue.


Det følgjer med vegleiing for montering. Men me kan og gjere jobben for deg. Ta kontakt, så finn me løysingane i saman. Firmaet har som hovedområde å lafte gapahuker, anneks og mindre laftebygg etter kundens ønske.


Laftet gapahuk

Akerhus Fylkeskommune og FNF finansierer gapahuker som skal plasseres ut i kommunens skoger. En forseggjort gapahuk i laftet tømmer. Snekker tjenester i koppang, stor elvdal og rendalen.


En gapahuk er et byggverk av trematerialer, opprinnelig ment for nødtørftig overnatting. Den har kun tre vegger og tak. Denne gapahuken er ideell for barnehager, skoler.


Laftet gapahuk

Fra benkene inne i gapahuken kan turfolket skue utover hele Bærum. Børgefjell Laft leverer også mer enn hytter og hus. Laget i stavlaft med utvendig villmarkspanel. Leveres i flere utforminger, både åpen i front eller.


Jomfruland er et norsk kvalitetsprodukt i laftet plank. Ekstra forsterkningsledd i metall gjør at den er spesielt egnet for de nordiske snøforholdene. Nå leveres alle våre gapahuker som eneste i Europa med 3D. En solid gapahuk som tåler stor snølast og mye vind.


For tre år siden satt Olderfjorden Grunneierlag opp ei laftet koie i Olderfjorden. I følge grunneier skulle denne koia vært en gapahuk. Laftet gapahuk med torvtak benker kan også settes inn Utedo Anvendelig utedo. PAGODEBÅL: Legg fire litt lange kubber i en ” laftet ” firkant i bunnen, deretter et nytt lag.


Her finner du visning av noen av våre kvalitetshytter. Vis Alle Prosjekter. I tillegg til egenproduksjon av laft i. Der produserer me mellom anna badestamper, anneks, gapahuk.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer