Lage drivhus selv

Lage drivhus selv

Forleng hagesesongen din med et drivhus. Her finner du inspirasjon og byggeveiledninger til hvordan du selv kan bygge et drivhus som passer til hagen din. Drivhus med fem smarte.


Unikt drivhus: er du klar for en. Stalltips fra hageekspert: Slik bygger du drivhus selv : Bygg. Går du med planer om å skaffe drivhus i år? Her får du gode råd og tips fra hageblogger Espen Skarphagen, som selv bygde drivhus i hagen.


Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje! Her viser Niklas oss hvordan du lager et drivhus selv. Drømmer du om å bygge ditt eget drivhus ? Lars-Göran gravde selv ut til grunnmuren og paret begynte å lete.


Deretter ett lag settegrus. Fra grunnarbeidet til selve monteringen. Vår guide hjelper deg med å bygge drivhuset selv eller finne en autorisert montør. Her ser du hvordan du gjør det!


Her var det ideer i massevis og mye kunnskap om hvordan vi kunne lage drivhus selv. Så derfor tenkte vi skulle bygge selv også for å holde kostnadene nede.


Vi samlet på gamle vindu som vi skulle bruke til dette prosjektet. Med et drivhus i hagen kan du bokstavelig talt høste gode frukter. Her er smarte tips til hva du. Kilder: Primrose, PALRAM, Gjør Det Selv.


Niklas viser deg her steg for steg hvordan du lager et minidrivhus. Se alle våre gjør-det. Kan jeg så frø tidlig på våren selv om jeg ikke har drivhus ? I denne videoen viser vi deg hvordan du. På den måten skaper man et miljø som alt det grønne trives i. Et drivhus koster penger, så det kan være lurt å lage det selv.


Kvinnen i filmen under viser oss. Vi besøkte Vang i Valdres i fjor sommer for å lage en reportasje til Norsk Hagetidend. Ideen om å bygge drivhuset av gamle vinduer fikk Mariann fra en. De beste drivhusdesignene gjør det selv : sommer- og vinteralternativer.


Lage drivhus selv

Hvordan lage et drivhus i hagen. Hver gartner kan uavhengig og korrekt, og viktigst. Hva med å bygge det selv ? Jeg har et lite drivhus som er helt uunnværlig for meg.


Det er bygget av de gamle vinduene i huset vårt. Litt annerledes enn de fleste andre selvlagde. Både koselig, praktisk og lekkert. Et slikt jeg drømmer om selv.


Lage drivhus selv

Erfarne gartnere vet hvordan man lager et hjemmelaget drivhus med sine egne hender. De er godt klar over hvilke typer veksthus som passer for et bestemt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer