Hvordan legge kantstein

Hvordan legge kantstein

Blogg om uteområdet, kantstein hage, hus og hjem. Skal man eksempelvis legge belegningsstein må det være plass til settesand og stein. Benytt en murskje. Skal en sette kantstein uten subbus må en bruke mer mørtel for å få ett godt resultat.


Her vises de tre mest vanlige måtene å legge kantstein på. Kantstein settes med «vis». Det vil si at man har nivåforskjell. Jeg skal lage en veg over en eksisterende plen og bruke kantstein for å "markere" denne.


Noen som kan hjelpe med. Denne gang ønsket vi å legge kantstein mellom gressplenen og. Et langt tau og en hageslange ble lagt ut for å se hvordan buen skulle bli.


PROBLEM: Etter et lokalt veiarbei fikk vi en masse gamle granittkantstein. Jeg kan tenke meg å dele dem. Kan det løses manuelt? Belegningsstein (av 9) 22. Lastet opp av Asak Miljøstein Legge selv? Skal du bruke kantstein, setter du dem i forbindelse med at bærelaget legges ut og hardpakkes. Prøv gjerne med ett skfit av belegningssteinen eller hellene, for. Jeg har utvidet gårdsplassen, og skal legge kantstein mellom plen og gårdsplass. Har sett på denne typen.


Dersom du lager en innkjørsel kan du bruke kantstein for å låse dekket. Skal man legge belegningsstein er det viktig å tenke grundig gjennom alle. Bruk snorer og legg steinene langs denne (se hvordan i video lenger ned i artikkelen).


Ved innkjørsel mot trafikkert vei kan det brukes kantstein som settes i. Aaltvedt Kongsgård: Denne kantsteinen kan du legge raskt og enkelt, den er cm. Gir en flott overgang mot gressplen. Du velger selv hvordan du ønsker å innrede hjemmet.


I tillegg har den en bruddflate som du kan velge å la bli toppen på kanten eller – ved å sette den ned – få en slett topp på kanten. Enkel og tidløs.


Granittkant og brostein: granitt kantstein fra Steinspekteret. Velegnet for hage og gårdsplass. Leveres i lengder på ca. På tungt belastede overflater brukes kantstein som du graver ned og setter i jordfuktig betong.


Hvordan legge kantstein

Du kan med fordel også støtte kantsteinen med jordfuktig betong. Når man skal sette kantstein er det en fordel å ta hensyn til miljøet den skal settes i. I private områder og parker med veldig lite belastning er det nok å sette. Hvordan får jeg det vekk? Må jeg grave ut alt gammelt i gårdsplassen når jeg skal legge stein?


Hvordan legge kantstein

Nei det er ikke nødvendig, men det er viktig å sikre kantene med kantstein eller plastkantstøtte. Han er prosjektleder i Svinø Entreprenør AS. Det er veldig tidsbesparende.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn