Hardvoksolje gulv

Hardvoksolje gulv

Hardvoksolje på tregulvet er en mellomting mellom lakk og gulvolje. Du får noen fordeler, men også noen ulemper, i forhold til olje elle lakk. Behandlingen forsegler porene i treet. Perfekt tilpasset til tregulv - slitesterk og enkelt vedlikehold!


En overflate behandlet med hardvoksolje vil ha den samme overflatefølelsen som et gulv med vanlig gulvolje. Når overflaten viser slitasje i. Gulvolje, gulvmaling, lakk eller hardvoksolje ? Er du ikke fornøyd med gulvet slik det er i dag, kan du med enkle grep gjøre store forandringer som får gulvet til å. Produktet er basert på foredlede vegetabilske oljer og harde vokser.


Les mer om hvordan et oljet gulv pleies med. Oljet og dypbørstet Eik Antique Brown gir gulvet et rustikt preg. På BOENs gulv er det brukt hardvoksolje – eller naturolje, som det egentlig.


Til daglig rengjøring benyttes støvsuger eller tørrmopp. For våtvask anbefales. Brukes på alle typer gulv av heltre, parkett og kork. Først må gulvene rengjøres grundig ihht anbefalinger.


Hardvoksolje gulv

Hvis innfarging av gulv ønskes benyttes Trestjerner gulvolje først og deretter strøk med hardvoksoljen. Hvorfor blir gulvet gult under tepper som har ligget lenge? Slik er det også med tregulv. Har du et gulv som er behandlet med hardvoksolje fra for eksempel Osmo, bør du vite hva som er spesielt med.


Hardvoksolje gulv

De fleste av Skovins gulv leveres hardvoksoljet fra fabrikk. Osmo hardvoksolje er basert. Gulvsliping av høy kvalitet — Norsk. Et pent og ekte gulv vil også øke verdien på din bolig.


Har du et eldre og slitt ekte tregulv eller parkett er det svært mulig du sitter på en liten juvel. Vi tar gjerne «. Olje gulv med hardvoksolje. Sørg for at for at hardvoksenoljen er godt blandet.


Rør godt om både før og. Dermed er gulvet motstandsdyktig mot søl, slitasje, vann og smuss. Som ved annen overflatebehandling krever også gulv med hardvoksolje.


Påføring av olje: 1. Hvis du tar noen strøk med hardvoksolje etterpå, får du en hardere hinne, og et mye mer slitesterkt gulv. Du kan også lakke over gulvet etter du. Ideell for gulv, vegg, benkeplater og møbler. FARGER: Fargeløs, Hvit, Lys grå, Mørk grå, Antikk eik og sort.


Alle fargene er blandbare med hverandre, om man. Forarbeid – vask parketten. Man starter med en grundig rengjøring. Spesielt egnet for gulv av heltre, parkett, OSB eller kork.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn