Gulvlist med kabelkanal

Rindalslist har et komplett utvalg i gulvlister – glatte, profilerte og designlister. Listverk løser også mange praktiske utfordringer. Maxbo har taklister, gulvlister, feielister og dekorklosser, for å nevne noe. Det gjør vi ved selv å lage en list som gjemmer ledningen.


Ledningene er nå skjult bak listen, som fungerer som en kabelkanal. Riktige lister kan gjøre en overraskende stor forskjell i et rom. Vi har gulvlister i en lang rekke materialer og ulike utførelser – fra moderne. ByggeBolig byggebolig.


Gulvlist med kabelkanal

Legger man ledning bak list, mener jeg uansett at du må skru, og ikke. Sett masse PR i kabelkanal og i trekkerør, hvorfor ikke i gulvlister ? Velg et alternativ. Passende tilbehør. Skjul ledningene bak gulvlistene.


Gulvlist med kabelkanal

Fotlist fra Tarkett hvor list og gulv går i ett. De fleste lister leveres for å spikres eller skrus fast i. Det finnes også kabelkanaler som har en fasong som med litt godvilje kan minne om feielister.


En kabelkanal kan fungere som feielist. I tillegg til at vi tilbyr gulvlister i samme overflate som våre dører har vi også en smart gulvlist med ledningsskjul.


Gulvlist med kabelkanal

Denne gulvlisten monteres med skjulte clips som. Kabelkanal gulvlist plast. Bestilles i ønsket lengde. Ett spor for kabler, mm. Gulvlist plast, grå. Bredde mm, høyde mm. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Karmlist, gulvlist og taklist finnes i samme stil og du kan kombinere disse for. Elegant kabelkanal for å skjule elektriske ledninger og kabler. Kan benyttes som gulvlist eller som dekorativ list med skjult LED-belysning.


En stilig list er ikke bare en måte å dekke over glipen mellom gulv og vegg på, det er det også en fin innredningsdetalj som gir rommet en hjemmekoselig stemning. Flotte lister med smart funksjon.


Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Her finner du det du trenger, se vårt utvalg av kabelkanaler. Vi leverer og lagerfører alt av kabelkanaler, minikanaler, installasjonskanaler og gulvkanaler for bruk i hjem, nærings- og industribygg.


Varenummer: M2Kategorier. Prokod Cable Management Floor 2M. Grå, beskyttende gulvlist for kabler, laget av slitesterk TPE.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer