Kjrebro aluminium

Vi har Norges største program av lasterenner og kjørebroer i Aluminium. Vi har også et omfattende program for handikapsektoren. Ta kontakt for tilbud.


Aluminium renner og ramper klarer tross sin lave vekt store belastninger. De er værbestandige og vedlikeholdsfrie. En stigning på mer enn 30% ( 15º) er ikke å. Slutt å lete etter planker og annet ustødig hjelpemiddel.


Kjørebruer aluminium, plate. Sikkerhetsklemme til kjørebru aluminium. Search by Algolia. Product was successfully. Trillebrett i aluminium. Eksl mva: 49- Inkl mva 49. Legg i handlekurven. Rampene er sammenleggbare og er produsert i aluminium som gjør de svært lette og håndterlige. Første delen av broene er rett slik at den er. REXTON SAMMENLEGGBARE KJØRERAMPER I ALUMINIUM. Avtakbare-ramper. Navn, Beskrivelse, Varenummer, Antall. Ramp, Complete with Alu plate.


Utgangspunktet er to aluminium stillasplank handlet hos et stillasutleiefirma for skrotpris (skadet i en ende, og derfor ikke brukbar). Påkjøringsbrett til Topro kjørebroer og ramper.


Leveres i aluminium utførelse. Relaterte produkter. BÅTSENTER PÅ KARMØY: Smart Marine leverer sportsfiskebåter, arbeidsbåter, aluminiumsbåter, tilhengere og Yamaha og Evinrude båtmotorer.


Robust Rival aluminiums støtfanger til Toyota Hilux Invincible. Støtfangeren har fester til innvendig vinsj med skiltplateluke foran. GODKJENT I NORGE!


Videre er det aluminiums karmer, med svært høy finish og kvalitet. Hvis ønskelig, kan hengeren også leveres med kjørebroer og støttebein som muliggjør frakt. Buete kjørebroer sjøvannbestandig aluminium og med den velkjente sklisikre overflate.


Trenger du solide kjørebroer for å få gressklipper, atv, motorsykkel etc opp på tilhengeren?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn