Male vinyl bad

Vurderer du å male vinylbelegg eller linoleumsbelegg? Dette er eksperttipsene du må vite før du maler gulvet. Du kan fint male baderomsveggene, også i våtsonen, så lenge det er. Vinylbelegg til gulvet er godt egnet for badet, og det finnes egne.


Det er blitt stadig mer populært å male gulv. Gulvet blir moderne samtidig som det er billig og enkelt. Men hva slags maling skal du bruke på parkett, laminat, betong, vinyl og andre underlag?


Lastet opp av Maxmaling. Male vinylgulv på bad - ByggeBolig byggebolig.


Male vinyl bad

Overtar snart nytt hus og har i den forbindelse bad med helsveiset vinylgulv som går litt opp på veggen i tilegg, som jeg gjerne skulle gjort noe. Belegget er helt hardt.


Skal vare noen år til vi tar en skikkelig renovering av badet. Kan jeg male vinylgulvet ? Jeg har et gammelt gulv av vinyl. Badet er derfor klar for en oppussing, og jeg lurer på hva som er det beste alternativet. Legge ny vinyl over den gamle?


Huset vårt har et vaskerom. Det inneholder varmtvannstank, vaskemaskin. Fliser eller vinyl på gulvet? På baderomsgulvet er det i hovedsak keramiske fliser eller våtromsvinyl som gjelder.


De gir begge tette våtromsgulv, men det er noen. Drømmer du om parkett, marmor eller betong på badet ? Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet.


Du kan også blande kvarts i malingen til gulvet, slik at. Ifølge Scanox kan du male vinylgulv i alle tørre rom og få et godt resultat. Når gulvet er vasket og tørket, påfører du malingen med rull og forlengerskaft på flatene. I Norge bruker vi mest fliser til både vegger og gulv på badet.


Male vinyl bad

Tradisjonelt er vinylbelegg brukt mest på vaskerom men i våre kolleksjoner har vi over lekre. Har et forferdelig vinylgulv på badet i brunt 70-talls mønster som jeg gjerne vil bli kvitt. Veggene er standard baderomsplater med et. Vi har mye gammel linoleum og vinyl i huset, og vi orker ikke sette i gang prosjekt med å fjerne belegg og slipe.


Male vinyl bad

Jeg vet det fungerer å male slike gulv med Trestjerners gulvmaling, men hvor slitesterkt er det?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer