Impregnering betong

Impregnering betong

Vannet og luften tar opp. Vi har en rekke produkter for impregnering av betongen. WATERPROOFER-serien. Til tetting av betongoverflater. Tretjerndalsveien 68. Impregnering og beskyttelse av sementbaserte overflat. MAXBO har utstyr for primer og impregnering som gir en perfekt overflate. Kjøp på nett eller i butikk. Produktbeskrivelse: Ved bruk av Stonetreatment Active fliser og betongimpregnering, sikres en miljøvennlig og langvarig løsning. IMPREGNERING TIL GULV.


Mørtel, reparasjonsmørtel, understøpningsmørtel, forankring, impregnering og. Avhengig av hva slags. For impregnering av betonggulv i garasje anbefaler vi deg å bruke STEINFIX porefyller ufortynnet.


Impregnering betong

Påfør 2-lag på et vasket og tørket gulv. For reduksjon av inntrenging av vann i betong. Pris: Rabatt: Antall i pakning: KG.


Impregnering betong

Fukt i mur og betong kan fort bli dyrt og det lønner seg å kartlegge. Betongimpregnering er en. Ypperlig for bruk på gulv i stallboksen. Er det noe vi kan impregnere betongen med så den får en litt glattere overflate ? Tenkte litt på å leie slipemaskin og slipe den ned for så å ta.


Hvorfor impregnere betong ? Leser nå at impregnering av betong skal være meget bra. Eller vil grovheten i gulvet ligge lengre ned i betongen også?


Det finnes selvsagt mange produkter som er spesiallaget for å impregnere betong. Jeg kan ikke påstå at oljen er bedre, men har utallige.


Rå betong er et populært materiale, og stadig flere ønsker en rustikk stil med råbetong. Et annet alternativ er å impregnere betongen.


Surfapore C er vannbasert impregnerings middel med nanoteknologi. Glemt passordet ditt? Du er i ferd med å fjerne hele handlekurven din, vil du fortsette?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn