Funkis vindu

Det er mange behov, ønsker og krav å ta hensyn til, enten de er. Med tre-lags vindu og ekstra kraftige rammer kan du sitte lunt å. Man kan dermed få store vinduer som gir masse lys i rommet og god utsikt. Vi leverer furu, malt, edeltre.


Funkis vindu

Dette er jo veldig typisk funkis, og i denne typen hus er det mange som har disse vinduene. Store vinduer på funkishus.


Vinduer, dører og alt som er i veggene får større påkjenninger fra vær, vind og sol. Da må man kompensere ved å velge mer robuste løsninger. Funkis er ikke synonymt med hvitt!


Perioden er svært fargegla med røde, gule, grønne og blå hus. Gjerne hvitmalte vinduer. Den funksjonelle. Vinduene er av merket Schüco, og er vinduer med aluminiumsramme tvers gjennom.


Huset er bygget i en modernistisk stil, med rette linjer og vinduer som sørger for å gi godt med naturlig lys utenfra. Om sommeren fungerer plattingen ute som en. Natre tilbyr typer vinduer.


Et rent trevindu, og et trevindu med en værbestandig og vedlikeholdsfri kledning på vinduets ytterside. Glassvalg og energi. Vi har fått så mange flotte tilbakemeldinger etter vi flytta inn her.


Funkis vindu

Folk blir veldig overrasket når de kommer opp i. Enebolig i funkis stil. Deler av kjellerleilighet med vinduer. Rød inngangsdør med. Alubelagte vinduer levert av Nordan.


Inngangsdør levert av Nordan med side og overlys. En annen funkis -lignende hytte han trekker fram som fungerer godt ved sjøen,. Tolouse er et funkis anneks som tilbyr et design med store vinduer.


Funkis vindu

Kan leveres med isolasjonssett slik at annekset kan brukes året rundt. De sitter og ser ut av vinduet på rådyrene som spankulerer forbi. Bærebjelke 1mm. Gulvbjelkelag x 1mm. Underlagsgulv x 1mm. Se valgfrie moduler ovenfor. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av dører og vinduer som bygger helheten i huset. Her har man tatt det beste fra funksjonalismen, rene, pene og rette linjer, store vinduer og åpne rom som flyter inn i hverandre.


Serien tilbyr funkis i alle størrelser, der noen har takterrasse og utleiemulighet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer