Pleksiglass rekkverk

Dette er et lekkert alternativ til tradisjonelle rekkverk, som i tillegg krever regelmessig vedlikehold. Arnøy har et stort sortiment av glassrekkverk som passer ulike. Hva er plexiglass?


Plexiglass er egentlig ikke glass, men helt vanlige plastplater i klar akryl. Lexan er en UV- og værbestandig uknuselig plate. Når jeg nå bygger nytt har jeg planer om å bruke glass i front og stål, ev galvanisert jern i rekkverk og feste for glasset.


Noen som har erfaringer. Ta med naturen inn ved hjelp av dette spektakulære glassrekkverket! Det pene rekkverket kan monteres rundt balkongen eller uteplassen, og.


Både pleksiglass og ordinært glass kan benyttes utvendig, men ekte glass har klart sine fordeler. Mange er redd for at glass i rekkverket kan.


Pleksiglass rekkverk

Plexiglass (plasten PMMA) er sprøtt og sprekker lett når man skal feste det. Lexan (plasten PC) er mer soli men er mye dyrere. Begge deler får. Klassisk plastglass med svært gode optiske egenskaper, svært god bestandighet ved utendørs bruk, høy overflateglans og god ripefasthet.


Materialet kan sages. Vi har følgende glass på lager: 112x84cm 82- ink. Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde. Kjøp på nett eller i butikk.


Pleksiglass rekkverk

En monumental trapp produsert i plexiglass med rekkverk, håndløper og andre detaljer i det samme materialet. Dette gir et meget eksklusiv og flott inntrykk. Vårt rekkverk er satt sammen av få deler, som gir en særdeles enkel.


Produsert i herdet sikkerhetsglass som har lang levetid og er mer ripebestandige enn for eksempel pleksiglass. Bygg Product Template page.


Vi leverer plastplater i plexiglass og lexan på mål, til for eksempel tak, vinduer, levegger og rekkverk. Legg inn lengde på alle sider av ditt rekkverk.


Pleksiglass rekkverk

Målene oppgis i meter og kan adskilles med komma f. Estimated delivery date. Dermed blir det tett, men ein kan allikevel sjå ut om ein. Plexiglass kan være et godt alternativ til vanlig glass, laminert glass eller herdet glass i mange tilfeller, spør oss på reparasjon eller montering av glass i Stavanger. Det er en opplagt gjør det selv-oppgave å bygge.


Det krever dog mer vedlikehold enn rekkverk av glass og stål. I sporene sette akrylglass. Her finner du et utvalg av jobber vi har utført i Bergen. Se alle Referanser. Pleksiglass og polykarbonat.


Glassrekkverk Landås Bergen 2. Ta turen innom vår utstilling og se ulike varianter av rekkverk, og ta en prat om dine ønsker for ditt nye rekkverk. Plastmo AS leverere løsninger for uterom og regnvannshåndtering.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer