Funkishus med skrtak

Under finner du våre modeller merket med Med skråtak. Klikk på bildene for å se mer. Urbanhus - moderne og funkisinspirerte hus og hytter. Våre arkitekter er med.


Funkishus med skrtak

Moderne funkishus er nemlig mer utsatt for å få skader, ifølge. Hvis du kjenner. Bygde moderne funkishus med skråtak. Den hvite funkisvillaen ble en perfekt løsning for den store familien på personer.


Om du kjenner deg igjen i dette. I tillegg ønsker du deg kanskje et hus som er litt annerledes enn de klassiske boligene med skråtak, fire vegger og stakittgjerde? Innvending byr huset på en luftig og åpen atmosfære med sine skråtak og store takhøyder.


Underetasjen består av tre store soverom, hvor det ene har et eget. Vi hjelper deg hele veien. I andre etasje har alle soverommene skråtak. Systemhus tilbyr en rekke flotte.


Funkishus med skrtak

Hovedsoverommet på kvadratmeter har også dør ut til den buede balkongen, og det skal vanskelig gjøres å. Vinduer og farge. Vi bygger hus av alle slag. Huskatalogen vår viser et spekter av hus vi kan tilby, men katalogen brukes også gjerne som et utgangspunkt eller idégrunnlag for.


Funkishus med skrtak

Funkis er helt greit å bygge for oss men om det er dyrere med taket og slikt så blir. Skulle ikke undres om dette kan skje med " skråtak " også.


Her var det stort sett tradisjonelle hus med skråtak som sanket stemmer, men flest stemmer fikk LindRisørs hus Fri Arkitektur. Typiske og klassiske norske hus har som regel veggpanel med planker, skråtak med takstein og relativt små vinduer.


Dette huset har. Tårnet er et klassisk og romantisk hus. Funkishus på sin side, har ofte flatt tak.


Fra utsiden ser det ut som et tradisjonelt hus med mønepynt, balkong og skråtak, men innvendig er det fullt av smarte. Tradisjon trumfer trendy når nordmenn skal velge hus. I dag ville det ikke gått.


Stilig, funksjonelt og originalt funkis -inspirert hus med alt på en flate - Utsikt til. Sandstrand er en stilig, topp moderne hytte med rene linjer og en egen, romslig soveavdeling. Hytta har et svakt hellende skråtak som ser helt flatt ut – og den er.


Nordmenns drømmehus er et koselig, tradisjonelt hus med skråtak og. Hus og Bolig" er medlemsmagasinet til Huseiernes Landsforbund. Taket i stuedelen har skråtak med meget god takhøyde.


Sammen med store vindusflater gir skråtaket en svært luftig løsning. Boligen kan lettutvides, om dette er. Spotter til stue med skråtak i stilren enebolig. Få inspirasjon her til.


Her er det skråtak som sammen med store takhøyder og gode vindusflater som gir en luftig og naturlig lys atmosfære med. HUS med GARASJE BRA: 32m².

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer