Industrigulv

Industrigulv

Ingen gulv utsettes for så store påkjenninger som industrigulv, i form av mekanisk belastning, kjemisk belastning og termisk belastning. Konsept som gir et nytt kvalitetsgulv på kortest tenkelige tid. Installasjonen er meget hurtig.


Vedlikeholdsvennlig gulv som tåler røff behandling. Herdeplastbaserte gulvbelegg er velegnet til de fleste miljøer. Denne typen gulv er hurtigherdende, solide.


Industrigulv

Vi leverer hardføre industrigulv til alle bransjer. Her kan du lese mer om våre produkter. Flowcrete tilbyr gulvsystemer basert på epoxy, polyuretan, acryl og vinylester som dekker alle behov innen industrien. Blåmann Mur har lang erfaring med avretting og legging av industrigulv.


Lettkransystemer. Det er alltid håp, selv for de håpløse gulv. Ved utlegging kreves kunnskap og erfaring for å oppnå et godt resultat. Sparkelmassen Bearbeides etter.


Industrigulv legges i tykkelser fra 5-50mm i en Operasjon. Legging av acryl, epoxy og polyurethane. Gratis befaring og uforpliktende tilbud. Ta kontakt pr telefon eller via vår hjemmeside.


Industrigulv

Når man legger industrigulv, handler det ofte om store områder. Derfor er alle produkter pumpbare og flere fungerer som ferdige overflater. De er utviklet basert.


Tøffe belegg for tøffe miljøer. Legg et slitesterkt og dekorativt belegg på. Quartz er kjent for å være et veldig sterkt materiale, noe som. Samtidig er det så stor variasjon både mellom de ulike.


For ulike bransjer gjelder ulike behov. Med gode produkter, velkvalifisert personale og avansert utstyr kan vi tilby våre kunder industri- og butikkgulv med ønskede egenskaper, utseende. Betonggulv til industriformål er noe man som ufaglært ikke skal gjøre på egen hånd.


Overlat til profesjonelle, for å sikre nødvendig prosjektering. Som godkjent entreprenør for StoCretec Flooring AS, sikrer vi at våre spesielt opplærte medarbeidere utfører de ulike systemene med høy.


Epoxy og industrigulv.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn