Forskaling av trapp

Forskaling av trapp

Her holdes forskalingen mot trappen av belegningssteinene. Bor hull og legg inn armeringsjern til den nye betongen. Betongen (0-mm).


Trappa jeg skal støpe, er ca 50m opp og er mur på begge sider, så blir jo bare å forskale forann trinna. Men kan vel ikke støpe alle trinna på en. Maks opptrinn for. På trapper hvor det skal være gelender klargjør vi dette under bygging av trapp.


Det samme gjelder for betongplatting. Forskaling av trapp ettrinnstrapp med. Tegningen viser forskaling til en enkel trapp.


Ved støping av trapp må man for eksempel passe på at betongen holder formen både vertikalt og horisontalt. Horisontal forskaling må holde vekten av betong. Armering gir styrke i betongen - her spares det ikke på jernet. Timelaps film av oss når vi forskaler en trapp.


Viser når jeg forskaler og støper trapp. Kunde som filma denne jobben. Nina i Paradiset ninasgaleverden. Verdens teiteste overskrift, men jeg syns det var så morsomt!


Forskaling av trapp

Støping av trapp, steg for steg! Min kjære har skaffet seg sementblander, og da. Må derfor Støpe opp en betong trapp igjen på andre siden. Samt legge på skifer.


Me lager trapper både innen- og utendørs, store og små. Her ser de ei tribunetrapp med depot og spanande vinklar. Ta kontakt om du ynskjer synfaring, råd og. Snart klart for støping nå.


Forskaling av trapp

Her er garasjemuren ferdig, og forskalingen til den utvendige trappen er nesten klart til fylling av betong. Den kommer på bil og tømmes rett i forskalingen. Trappen og garasjegulvet er ferdig. Enten du skal støpe en trapp, fundament til tørkestativ.


Støp rett i hullet eller bruk forskaling. Vi får se hvordan forskalingen bygges for å skape riktige forutsetninger for en vellykket støping, og Björn gir flere håndfaste råd som gjør ting.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer