Foldedr aluminium

Enkel betjening og muligheten. MB-FOLDE LINJE. Utvendig foldedør gir større fleksibilitet til sine brukere. Standard for en Solarlux SLfoldedør er: Terskel, skinner og gangjern i ren aluminium.


Sertifisert og grunn-malt grantre som er impregnert og dekkmalt. Dørene kan leveres for folding til høyre eller venstre. Dører i aluminium som kan foldes til side gir nemlig veggen muligheter den ikke har fra før – fri passasje og mengder av lys og luft. Produseres på bestilling etter spesialmål.


Utvid stuen og slipp utsiden inn. Skyv opp for naturen med foldedører mot uterommet. Foldedøren fra Schüco er også.


Dette dørsystemet i. Vi spesialiserer oss på produksjon av foldedører i aluminium profiler. Isolerte foldedør, hvit lakkert med lags energi glass, thermo profil mm, med brutt.


Andre leverandører med greie priser og gode produkter? Er PVC et OK materiale, eller bør vi satse på tre eller aluminium ? Døren kan også leveres med 2-lags glass.


Det er standard med kun innvendig vrider i børstet aluminium. Med slike dører i. Aluminium, Om oss.


På den måten kan du med en foldedør få den største frie døråpningen av alle våre dørtyper. Våre foldedører framstilt i PVC vil både sikre varmen i deres hjem og forminske utgifter til oppvarming.


Vi leverer foldedører i både aluminium og PVC. Skyvedører gir deg nemlig muligheter du ikke har fra før – fri passasje og. CF har profiler fra en av Europas ledende produsenter av aluminium glasspartier. Schüco foldedører og skyvedører fås i både aluminium og i stål.


Utifra vedlikeholdsaspektet, vil vi anbefale foldedører i pvc eller aluminium. Våre standard dører og foldedører leveres med håndtak og sylinder inne og ute.


Spor til foring er ikke tilgjengjelig. Ukurante mål, farger, sprosser og andre typer. Vår mestselgende fullisolerte foldedør i aluminium. Send oss dine mål og få et tilbud i dag.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn