Elektrisk sluttstykke dr

ASSA ABLOY elektriske sluttstykker Allsidig anvendelse: Det finnes modeller for porter, entredører, sluseløsninger, brannklassifiserte dører, rømningsdører med. Siden det finnes flere forskjellige dørkarmer og dørblader lages elektriske sluttstykker i to deler. Stolpen er selve. Elektrisk sluttstykke er en elektromekanisk låseinnretning som benyttes for elektronisk kontroll av åpning av en dør.


Til Huset › Porttelefon - døråpninghjembutikken. Brukes for kontroll av dører, slik at man kan åpne med bryter fra innsiden, og tag-leser, kodepanel, eller via våre trådløse dørkontrollsystemer. Coronapandemien skaper problem med store konsekvenser for oss.


Kronekursen er nå så lav att vi må justere prisene på våre produkter. Fra i midten av februar. Noen som har testet noen elektrisk sluttstykker for å gjøre en dum dør om til en smart? Vil ikke ha en synlig smartlås, vil gjemme en RFID leser.


Elektriske sluttstykker er den vanligste elektromekaniske låsemekanismen. Komplett elektrisk sluttstykke for dørtelefoner og porttelefoner. Husk ekstra kabel lengde (minimum tråder) fra uteenheten til sluttstykke.


Sluttstykket er. Kan også benyttes på tykkere dører ved å montere en ekstra leppe som følger med i pakken. Korrekt avstand mellom dørblad og karm mm. Er døren utstyrt med tetningslist e. Gjennom en åpning i dekselet kan det velges om man ønsker pipelyd ved døråpning – eller ikke.


Bryteren som aktiverer. Safetron ESer et enkelt elektrisk sluttstykke for dører uten særlige sikkerhetskrav. Til daglåsing og internlåsing i handel, kontor og leilighetsbygg.


Fungerer ved listetrykk. For hakereile eller. Hvis du har dører der sikkerhetskravene er lavere, kan en standardlås eller et enkelt elektrisk sluttstykke fungere fint for din virksomhet.


Elektromekanisk låsenhet: Motorlås eller elektrisk sluttstykke. Med separat elektrisk låsning på varje fallkolv blir möjligheterna större för dörrar med dörrautomatik eller. Dobbelt el- sluttstykke for dører med dørautomatikk.


Elektrisk sluttstykke dr

Det elektromagnetiske sluttstykket R3-12. L er utviklet for dører og porter med metalldeler for å fungere.


Elektrisk sluttstykke dr

Vi utvikler og produserer markedets bredeste sortiment av elektriske sluttstykker og låsprodukter under varemerket STEP. ELEKTRISK SLUTTSTYKKE uten stolpe.


Vinkel, med fallehol 40x245x15x2mm, for høyredør. Dørlukkere, lås og beslag. Inngangs-systemer. Se også elektrisk sluttstykke.


Elektrisk sluttstykke dr

Smalprofil Låskasser fås i smale utgaver for å kunne monteres i dører med glassvindu. Smekklås Lås med falle som holder dør fast. De små ytre målene på 1x 55. Enkelt elektriske sluttstykke.


Benyttes på dører med lavt kravtil sikkerhet. Nye innfelte FG godkjente låskasser med elektriske sluttstykker.


I realiteten helt nye og moderne dører, men med en gammel dørs patina og håndverksmessige.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer