Douglas gran gulv

Dette er et treslag som egner seg godt som materiale i tregulv og parkett. Gulvet utstråler naturlighet og sjel. De vakre årringene gir et nordisk uttrykk i hjemmet. En ekstravagant løsning med tydelig.


Gulvbordene leveres fra 180mm - 500mm. Romtemperaturen skal. Et gulv av massivt tre går aldri av moten. Vårt hovedsortiment består av brede heltreplank av eik.


Douglas gran gulv

Vi leverer også treslag som ask og douglas gran. Hvis du skal ha et gulv som ser sånn ut, er det bare gran som gjelder. Ask er for eksempel et mye mer.


Dette gulvet med riktig så skandinavisk «look» er hvitvokset douglasgran fra. DouglasGran, HvitOljet. Alle Mafi sine tregulv følger denne filosofien, og Mafi var derfor også den første gulvprodusenten som kompromissløst bestemte seg for lakkfrie. Blir helt svimmel av hvor.


Douglas gran gulv

Det er hardt og passer perfekt også til gulv. Men til vi klarer å lande på noe som helst, her er litt. Bedriften Flotte gulv leverer hovedsaklig eikegulv, men også gulv i douglasgran og ask.


Hos dem kan du også kjøpe lamellgulv og parkett. Her kan du designe ditt eget tregulv som er skreddersydd til ditt prosjekt. I vårt showroom i. Toppsjikt av eik, ask, valnøtt og douglas gran.


DOUGLAS gran fra WOODlife Skal ikke si mye, bildene taler for seg selv! Utstilt både prøver og vårt 5m lange barbord i showroom. Kom innom og se. Gulv i ekstraordinære dimensjoner, starter der de andre produsentene slutter.


Kjøkken i sortbeiset eik, carrara marmor benkeplate. Tak: Klassisk hvit. Skriv inn din epostadresse, så sender vi deg et nytt passord. Tilbake til innlogging.NG LAMELLGULV.


Massiv parkett er parkett hvor hele planken er gjennomgående tre. Eik massiv plank hvitoljet med forskjellige. Valget mellom tregulv, parkett, linoleum eller laminat avhenger av.


Douglas gran gulv

Investering: Brede, lange gulvplanker fra saktevoksende douglasgran er drømmen for. Eik, furu og gran er de mest vanlige treslagene til gulv, men du får.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer