Kids concept teppe

Kids-concept - Shop hos Ellos til bra priser. Gi de minste et mykt underlag for å øve seg på å krabbe på, og en fin "landingsbane" når de større barna kommer løpende i full fart. Neo Gulvteppe, Multi. Edvin Pinnsvin Sittepuff, Grå.


Du kan bla i bildene med. Utforsk skogens hemmeligheter på. Det trykte bomullsteppet viser elgens, revens, musens og pinnsvinenes. Teppet har en fin togbane-illustrasjon.


Fremstilt i polyester Str Ø1cm. Her kan barna leke med biler eller tog og kjøre gjennom den nydelige skogen. Den grå teppet har et landskap med veier, trær, hus og slott. Materiale: 100% Polyester.


Kids concept teppe

Et teppe i jute og bomull med frynser. Håndvevd i India. En lettplassert størrelse på barnerommet, passer perfekt ved siden av sengen. Bruk sklibeskyttelse.


Kids concept teppe

Et kjempefint gulvteppe å la barnet leke med andre leker på. KIDS CONCEPT - LEKETEPPE SKOG,EDVIN. Alle produktene er egenproduserte, med fokus på funksjon, flott design, sikkerhet og trygghet. Neo- teppet har et kjempefint potemønster, er laget av herlig bomull og vil bli en knall innredningsdetalj på.


Sjekk priser på teppe kids concept. Kjøp teppe kids concept billig i nettbutikkene. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Vi har tilbud på Tepper, Oppbevaringsmøbler, Leker fra Room21.


Kids concept teppe

Opptil 80% rabatt på alt du trenger. Produktbeskrivelse. Et aktivitetsteppe er en veldig fin beskjeftigelse og. Lagerstatus Ikke i Lager. Artikkelnummer:73-TK004-1-XX. Kids Concept Jacquard teppe Grå. Fint teppe til barnerommet! Nydelig vevet gulvteppe fra den danske produsenten Roommate.


Hos Kid finner du tepper og gulvtepper til alle rom. Velg blant forskjellige stiler, størrelser og farger. Handle trygt og kjøp i vår nettbutikk!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn