Eik trappetrinn

Premium er serien med materialer i helstav av beste sortering. Nøye utvalgte materialer av fineste sortering i eik. Materialet i helstav har duse nyanseforskjeller.


Bakkantlist for en pen avslutning på hvert trappetrinn. Med trappesett fra. Om en kar som hadde bygget sin egen trapp i huset. Brukt benkeplater i eik (fra ikea) som trinn. Gjort noe lignende? Trinn i slitesterk laminat med kjerne av MDF og mønster som passer til den skandinaviske stilen. Trinnet har en matt og naturtro overflatestruktur og en jevn. Det er opplagt å fullføre en vakker gulvløsning med trappetrinn i samme materiale, noe som skaper forenkling. Ubehandlet som bestillingsvare.


Denne siden finnes ikke (404-feil). Kanskje du finner det du leter etter ved å gjøre et søk? Du kan også ta en titt på hovedsiden. Vi tilbyr spisebor benkeplater og trappetrinn i eik og ask.


Produseres på mål og profil. Topp kvalitet til meget konkurransedyktige priser. Ta kontakt for avtale. Limes rett på eksisterende trappetrinn.


Dette er et ganske mykt treslag og egner seg derfor ikke spesielt godt i trappetrinn som er utsatt for slitasje. Eik er et brunt hardtre som kan beises, oljes, vokses. Hele trappen er i oljet eik. Erle har stolpe 80xmm gjærdet mot håndløper, mm innfrest glass.


Klikk for større bilde. Logg inn for å se pris og lagerstatus. Inkludert montering, uten maling. Få en pen avslutning på hvert trappetrinn.


Eik trappetrinn

Trestavet eik full av liv som blant annet passer godt sammen med. Nye trappetrinn av termoeik. I stedet for å kjøpe eller bygge en ny trapp, kledde vi den gamle trappen med nye trappetrinn. Valget falt på en.


Eik trappetrinn

Trappefornyelsestrinn i ubehandlet eik. Pergo 5-i-universallist natur eik. Santana Eik Kalk, Sanremo Eik Natur, Whitewood og Mikrosement er. Furu er et forholdsvis mykt treslag, mens eik er hardt og tåler mye.


TRAPPETRINNSMÅLER TIL TRAPPETRINN.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer