Design stikkontakter

Design stikkontakter

Du kan få brytere, stikkontakter, dimmere og annet utstyr tilpasset de. Niko Intense har tøft design med myke linjer som gir trykknappen en varm karakter. En stikkontakt er ikke bare en stikkontakt. Stikkontakter finnes i flere varianter og design.


Vi har stikkontakter med eller uten. En lysbryter kan skjemme, eller heve designet. Nå lanseres Lithoss designbrytere og stikkontakter i Norge. Produktansvarlig Lithoss Kjell Erik.


Design stikkontakter

Derfor er stadig flere opptatt av at bryternes design matcher stilen i det aktuelle rommet eller i boligen. De siste årene har det blitt utviklet designbrytere i mange. Få brytere og termostater i stilrent design. Derfor er det også viktig at vi har det fint rundt oss - selv når det kommer til lysbrytere og stikkontakter.


Visste du at også lysbrytere og stikkontakter kan leveres i ulike farger og materialer? Din Minel-elektriker hjelper deg ved neste oppussing. Elhandel tilbyr også en rekke forskjellige pup-up stikkontakter. Disse er meget funksjonelle og kan felles inn i. Match ditt interiør med design produkter.


Detaljene gjør helheten. Det nøytrale designet i polar- hvitt passer i de fleste hjem, uansett innredning og farge- bruk. ELKO Plus serien har et tidløst moderne design, med slette flater og rette kanter.


Med jord og barnevern. Hos ELKO er vi like opptatt av design som du er, og derfor har vi utviklet ELKO Plus-serien. Lavtbyggende innfelt dobbelt stikkontakt i ELKO Plus design. Innfelt dobbelt stikk bruker 1. Filtrer resultat.


Prisvinnende designer stikkontakt med uttak for montering i kjøkken benkeplate. Visste du for eksempel at du får stikkontakter i ulikt design og farger? Eller at det stilles krav til hvor.


Vi presenterer smarte stikkontakter og lysbrytere med et unikt design og ekstraordinær funksjonalitet. De smarte kontaktene og bryterne FIBARO er et stilig skritt. Kontakten finnes i flere farger og har et diskret design med en lukkemekanisme som beskytter selve strømuttaket.


Design stikkontakter

EVOline Square QI stikkontakt med USB- inngang. Sett sammen rammer til lysbrytere og stikkontakter slik at de får et uttrykk og design som du ønsker. Nordmenn elsker å pusse opp.


Jussi stikkontakt 5. Vi vil ha det fint rundt oss, og blir stadig mer. Det er mindre av de hvite, firkantede boksene, og mer farge og designvalg. Design, funksjonalitet og trygghet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn