Solglass vindu

Solglass vindu

Soldempende glass bør velges til vinduer som vender mot sør og vest. Solglass vil dempe lyset og varmen permanent. Gjerne 40% lys, spørs på type solglass. Fordelen med solglass er at utsikten er helt fin selv med.


Solglass vindu

Dette er av den rimeligste typen solglass. Velg defor NorDans støydempende vinduer. For mye varme eller lys som stråler inn i et rom kan gi områder som er ubehagelig å bo eller arbeide i. Det er mulig å levere H- vinduet med glass som stopper % av solvarmen. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Energiglass kan kombineres med andre typer glass, som solglass, støydemping, sikkerhetsglass, selvrensende glass etc. Kondens på utsiden kan forekommer. Velg glass som gir deg en optimal komfort! Les mer nedenfor om de forskjellige funksjonsglassa du kan velge.


Opplev økt bokomfort med solglass ! Glasset kontrollerer. NorDan Sikkerhetsvindu er bransjens sikreste vindu, utviklet over flere tiår for effektivt å stenge tyvene ute.


Våre solglass har behagelige fargetoner, mange av dem omtrent som et vanlig. Men vi ser det også i. I de tette feltene er. Tilsvarende 2-lags husmorvinduer kom iflg. Bør tas med i vurdering ved valg av glass (og eventuell ekstra solskjerming) for om mulig å unngå overoppheting av rom.


Herdet glass lag energibelegg Med alu. RESTOVER» glass utvendig. Strukturglass, frostet glass, solglass, sikkerhetsglass o. Vi profilerer oss som. Om Magnorvinduet.


Solglass vindu

Våre vindu har energi glass med Argon gass som. VENTA WINDOWS, en del av NorDan AS, er en av Norges ledende aktører på vedlikeholdsfrie vinduer og dører i miljøvennlig PVC og aluminium i Skandinavia. Skal du velge trevindu eller aluminiumsvindu? Har du tenkt på solglass eller lydglass?


Les NorDan sine tips om valg av vinduer i ditt hjem. Skaara koblet kittfalsvindu er utviklet for å gjenskape uttrykket på originale kittfalsvinduer på gamle hus og bygårder. Hvordan fungerer dette?


Blir solglassene mørke i sola? Vinduet er spesielt godt egnet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer