Formtre parkett

Formtre litt mørkere enn gulvet. Otto Robsahm, kjent som Sinnasnekker´n på tv, mener du kan fiksemange skader i et parkettgulv så sant du. Det finnes mange muligheter til å reparere ulike typer skader på parkett.


Da kan du bruke smeltevoks, formtre eller reperasjonsvoks. Parketten var allerede her da jeg flyttet inn, så umulig for meg å vite hva som ble lagt her. Har dere andre tips, evt vet hva slags formtre jeg bør. Her får du et godt tips for å reparere et skadet gulv!


Du kan bruke smeltevoks eller formtre, som kommer i. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Har du fått et større slag eller hull, kan du bruke. Har du vært uheldig og laget hakk i parketten eller spisebordet? Kokende vann er alt du trenger for å fikse det.


Settet er meget enkelt i bruk, og kan benyttes til parkett, laminat og vinyl. Reparerer hull, sprekker og riper som f. Bør du velge gulv i heltre eller parkett ? Det er plastiske vokser som man gnir over en sprekk eller ripe i parkettgulvet. Casco woodfiller er et løsemiddelbasert plastisk kitt ( formtre ) for fylling av hull.


Butikken i Interiørgården i Luramyrveien har i tillegg et utvalg av møbler og småvarer. Vannbasert plastisk kitt ( formtre ) for fylling og reparasjoner av sprekker og hull i tre.


Formtre parkett

Kan slipes, males og beises. Fint med formtre – Hull og hakk i parketten bør repareres raskt. Jeg anbefaler å bruke formtre. Dette er en plastelina du kan forme med fingrene.


PULVERSPARKEL som blandes med vann til formtre -masse finnes i en rekke forskjellige farger. Sko med høye heler og parkett gulv er ofte en dårlig kombinasjon.


Større skader i parketten bør repareres ved bruk av formtre. Når formtreet har tørket, kan det slipes helt glatt reparere parkett vannskade oljes eller males.


Formtre parkett

Dersom fotlisten ikke dekker spikerhodene, må spikerhodet dores ned i parketten, og hullene tettes med formtre for å tilpasse fargen i parketten. FORMTRE WOODFILLER EIK V 40ML. Hent i butikk ().


Formtre parkett

CASCO PLASTISK TRE VANNBASERT FURU 40ML TUBE.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn