Drvrider med kodels

Drvrider med kodels

CodeHandle Door er en dørvrider med kodelås. Bare den rette får. Her er grunner til hvorfor familiehverdagen blir litt lettere med kodelås.


Med Yale Doorman kan du bruke kode, app, nøkkelbrikke eller fjernkontroll. Meget velegnet for små virksomh.


Når man ønsker en kodelås på døren sin må man også tenke på at det trengs en elektronisk. Våre dørvridere passer til både nytt og gammelt. Batteridrevet kodelås for innerdører. Dørvrider og toalettbeslag i rustfritt stål.


Enkel montering uten inngrep i døren. EasyIn har et moderne design og passer like godt i privatboliger som på kontor. KODE MED «NOGO ATTÅT»: Nøkkelfrie låser er i dag mye mer enn.


Vi har blant annet håndtak til dør med kodelås - for venstre og høyre side, og i mange ulike design, materialer og farger. Kjøp dørhåndtak til bruk inne og ute. Sørbø Industribeslag.


Varianter av dette produktet. Sammenlign pris på elektronisk dørlås. Vi hjelper deg å velge kodelås, smartlås - blant varer. Se beste pris fra over 5butikker.


Nå kan du sikre balkongdøren og vinduene dine med en kode. Håndtak med innebygd kodelås. Yale Balcony er en innvendig dørvrider med kodelåsfunksjon for. Det tar omtrent like.


Drvrider med kodels

Nullstilling av kodeminnet (reset). Velegnet også for små virksomheter som butikker, bensinstasjoner og lignende. Codehandle er en dørvrider med kodelåsfunksjon. Code Handle Door vrider med kodelås.


For enkel og bekvem. Nederst på siden finnes som vedlegg monteringsveivisning, hvordan montere systemet. Klikk på linken og du får frem vedlegget. Elektronisk kodelås.


Drvrider med kodels

Kodelås, brikke, mobil-betjening. Med kodelås fra Yale Doorman slipper du nøkler. Dørlåsen åpnes via 6-sifret kode på låsens tastatur, med nøkkelbrikke, eller via fjernstyring.


Hvert familiemedlem.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn