Skyvedr som romdeler

Og i motsetning til slagdører, som må åpnes utover, vil skyvedører kunne spare. I motsetning til vanlige skyvedører, er romdelere topphengte og har ingen skinne på gulvet. Topphengte skyvedører er perfekte som romdelere.


Del hjemmet ditt, stort eller lite, inn i funksjonelle soner. Elfa topphengt skyvedør. Ingen gulvskinne – ingen.


Skyvedr som romdeler

Med skyvedører som romdeler har du en slank og elegant løsning som kan endres ved behov. Er du kreativ, trenger du plass i boligen?


Du har muligheten til å skape dine egendesignede skyvedører hos Skapnett. Alle våre skyvedører produseres på mål for å passe perfekt inn hjemme hos deg. Romdeler eller skapdør, se her! Høyere enn meter.


Skyvedr som romdeler

Tilpasset for skråtak. Titan kan leveres som romdeler der frem- og bakside på fylling er lik. Speil og glass har ikke lik frem- og bakside. Skyvedører som romdeler.


Her på disse sidene får du inspirasjon og veiledning til hvordan du selv kan bygge og innrede med smarte skyvedører. Bygg en skillevegg med skyvedør. Trenger du mer gulvplass er skyvedører en genial løsning. SKYVEDØR : Barnesoverommet skilles fra foreldrenes soverom med skyvedører.


Terje Pedersen, NTB scanpix. SPESIALLAGET: Atle Leira har. Bruk hyller eller skyvedører som romdeler, og vips, har du markert de ulike sonene i hjemmet på en enkel og dekorativ måte.


Skyvedr som romdeler

Hvorfor ikke skape en romdeler for en åpen planløsning hvor det passer seg, og få ene delen lukket når du ønsker litt privatliv? Dørene er like pene på begge sider og passer like bra som romdeler. Du kan ved hjelp av skyvedører. Linear produseres i en solid MDF-konstruksjon, som gjør den holdbar og enkel å holde ren.


Raskt, enkelt og billig. Vi tilbyr mange forskjellige dører, men en av våre mest praktiske løsninger er skyvedører. Utvalget vårt spenner fra skyvedør for uterom og til.


Med en romdeler i glass kan du skille mellom rom på en lekker måte, samtidig.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn