Betongmaling gulv

Halvblank spesialmaling for mur- og betonggulv i tørre rom. Innendørs spesialmaling for mur- og betonggulv. Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs.


Pris per liter 39. Gulvmaling liter. Heydi BetongLook er et betongprodukt som påføres som maling, og er bygget opp av hvit spesialsement, hvitt marmormel, steinmel og tilsetningsstoffer.


Betongmaling gulv

Jeg vil male gulvet med epoxy. Maling til industrigulv og garasje.


Betongmaling gulv

Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i. Mal gulvet med gulvmaling i den fargen du ønsker 2. Strø ut fargeflakene på den våte malingen slik du selv vil 3. Avslutt med klarlakk for en god sliteflate. Tidligere malte betonggulv påføres to strøk, ubehandlede flater påføres tre strøk ( evt. ett med primer og med maling ). Begynn med å male langs vegg og lister.


Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. LignendeOversett denne siden0:58Video som viser hvordan du maler betonggulv. Teknisk datablad. Egenskaper og fordeler. På kjellergulv anbefales. Skal til å male et betonggulv med 2komp epoxy- maling. Det som er, er at gulvet nå har et par stygge hakk. Ikke så veldig dype, men vil helst ha en slett og glatt. Betongmalingen er luktsvak og lett å påføre. Nettlager Selges ikke fra. Se fullstendig vareinformasjon. BETONGMALING A-BA 7L.


Slamhu løstsittende maling, løs puss og all gammel kalk skal fjernes. Sopp, sot og annen smuss fjernes med JOTUN. To eller tre strøk maling er anbefalt. Sandsikring mot glatte dekk.


Selve gulvet ble malt i en lys grå farge. Deretter ble det markert to avlange felter. Til maling av betonggulv i tørre rom. En multifunksjonell slitesterk, vaskbar, robust og ripefast uretanalkyd maling som fungerer på absolutt alle underlag.


Kan også lett brukes utendørs under tak. Slitesterk, vanntynnet, halvblank, akrylmaling for betonggulv og vegger innendørs. Blandes i mange farger. Luktsvak, løsemiddelfri, gulner ikke.


Leveringstid: 3-dage. Veldig slitesterk overflate. Flügger gulv maling er gulvmalinger for betong og tregulv. Produktene kombinerer enkel søkna slitestyrke.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn