Skyveportbeslag

Utrolig god kvalitet til en overkommelig pris! Velg mellom galvanisert og rustfritt, til vegg- og takmontering.


Grønn Industri skyveportbeslag fremstilles av beste kvalitet materiale, med datastyrt produksjons teknikk sikrer man den høyest mulige stand- ard til de mest. Med kapasitet til 2kg. Av mm forsinket metallplate.


Skyveportbeslag

Henderson skyveportbeslag er solide beslag som tåler belastning over tid. Dette er kvalitet som lønner seg. Gjennom Natrud som er offisiell forhandler av. Ball-tik til veggmontering (BT0) Art.


Disse to skinner dekker størstedelen av skyveporter for industri. Ved takmontering behøves ikke brakett, det finnes også som tilbehør. Skinnene er elforsinket. PVC- portslynger.


Skyveportbeslag - portskinner. Borgas ferdige byggesett er klare til montering, og selvfølgelig har vi også et komplett utvalg av skyveportbeslag som tåler inntil 4kg.


Roberts Toppskinne 2kg m. Leverandørens varenr. Her har vi laget selve porten i verkstedet, og den skal monteres på et kraftig skyveportbeslag. Type – for inntil 2kg total portvekt.


Skyveportbeslag

Type – for inntil 4kg total portvekt ved bruk. Er du på utkikk etter syveportbeslag og skyveportskinner? Lindberg har vi et stort utvalg av portbeslag til både tak- og.


Skyveportbeslag

CGS - 347M profildeksel - stk. Brakettene er av presset sinkbelagt stål. De kan plasseres med maksimal avstand på meter. Der hvor vekt og bruk tilsier det, anbefales.


Biltema har ikke skyveportbeslag og stålramme men ser jula har. Andre steder di selger dette rimelig? Tenkte skinner hele veien en innafor. Perfekt til låve, uteboder, garasjer osv.


Fremstilt av beste kvalitet materiale, men datastyrt. På lager hos varehus. Dobbel veggbrakett til skyveportbeslag i galvanisert stål. Del på: Personvernpolicy.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer