Glass skjenk

Oppbevar ditt fine servise og glass i flotte vitrineskap og skjenker. Vi har også skap til annen oppbevaring som passer godt på stuen eller andre rom. Spisestue › Skjenk og vitrinejysk. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et glasskap eller vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass.


Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk. Sidebord og skjenker av høy kvalitet til svært gode priser. Velkommen for shopping i vår spennende nettbutikk Trademax. Bohus har et bredt utvalg av skap og skjenker i flere stilgrupper, slik at du kan finne det perfekte oppbevaringsmøblet etter dine behov.


Blant vårt utvalg kan du. Hos oss finner du skjenker i mange varianter og materialer, du finner skjenk i eik, valnøtt, hvitoljet eik og i mange farger. Hos Fagmøbler finner du gode tilbud på. Røkfarget eikefinér med glassdører.


KAN KJØPES PÅ NETT. Ny pris på RETRO skjenk med glass og god plass. Tolle vitrine med glassdører til oppheng på vegg i såpebehandlet eik.


Glass skjenk

Kjempe utvalg i skjenker ! Vårt sortiment spenner fra moderne høyglans i freshe farger, til skjenker i en romantisk stilart eller i massivt ubehandlet tre. Du får et godt overblikk med en skjenk med glassdører og en skjenk med skuffer holder styr på alle småtingene. Utnytt den lave høyden på skjenken til å lære den.


Hvit skjenk med glassdører. Vitrine Hector skap skjenk høyskap glass HØYRE cm. HEKTOR 06-loven består av en delvis glasert front med hyller og et skap på bunnen. Skap og skjenker.


Glass skjenk

Spare i ny ønskeliste. Du må velge følgende før du kan legge. Med en skjenk får du stilig og praktisk oppbevaringsplass til glass og servise. Her finner du skjenker i mange ulike stilarter og størrelser.


H:L:1D:5 cm. XO serien består av mange flotte skap, vitriner, skjenker og tv-media benker. Last ned katalogen.


Glass skjenk

Homeroom har et stort utvalg av skjenker og anretningsbord i ulike merker, farger og størrelser til gode priser. Et tips er å plassere et fint speil på veggen over!


Stilige skjenker og kjøpmansdisker til oppbevaring. Skjenker og kjøpmannsdisker som kan brukes i mange forskjellige rom. Våre skjenker og kjøpmannsdisker. Små møbelknotter på undersiden.


Str 45x4cm. Den nydelige skjenken Haze Sideboard i fra ferm LIVING, er laget av pulverlakkert metall og armert glass.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer