Giraffsliper

Giraffsliper

En giraffsliper er smart når du skal slipe tak, vegger og andre store overflater. Les mer om hvordan du bruker giraffsliperen her. Slipedisk Ø: 2mm.


Med en giraffsliper kan du slipe tak, vegger og andre store overflater på en enkel og effektv. Giraffsliper for gips og sparkel på kun kg. Lavere vekt, et nytt ergonomisk hovedrør og mulighet for montering av. For deg som liker å fylle verktøykassen og fikse ting selv!


Her finnes problemløsere i form av håndverktøy, el-verktøy og maskiner, samt sveise-. Dette er en svært god modell som vi har solgt i mange år, og som. Flex GEer beregnet for gips og sparkel. Perfekt for sliping tett inntil kanter på vegg og tak.


Finn informasjon nå på det profesjonelle elverktøysortiment. Eibenstock ELS 1D "sjiraffsliper" til sliping av betong. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Kobles enkelt til støvsuger slik at mesteparten av støvet blir samlet opp. Integrert spadehåndtak i motorhus. Falske sliperondeller i to kornstørrelser Kog K120.


Verktøybua I Sandnes selger alle modeller av Metabo sine giraffslipere. Vi leverer også alt av tilbehør og reservedeler. Tilegg for sandpapir. Maskinen levers med støvsuger som.


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din mens du navigerer gjennom nettstedet. Ut av disse informasjonskapslene lagres.


Kjøp den kjente Flex Giraffe slipemaskin på Carls. Ideell etter fylling av. Jobben går faktisk ganske fort, hvis du sliper med en giraffsliper. Det er en elektrisk slipemaskin med stor slipeskive og langt skaft, slik at du.


Giraffsliper

Kun med Flex gedu få full kontroll over slipearbeid ved sliping av vegger og tak. Den nyutviklede Flex. Passer flere modeller Høyde maks m. Vakum kan justeres slik at maskinen kan bære sin egen vekt.


Giraffsliper

Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Norges ledende byggevarehus.


Kloss og sandpapir er én løsning, elektrisk eller luftdrevet er en annen. Uansett - vi har det du trenger, bar se utvalget av elektriske modeller som kan gjøre. Borrelåsrondell med et unikt og patentert hullbilde for sliping av sparkel.


Rondellen flyter lett over overflaten og gir et flott resultat. Flex WSE 5er en tak og veggsliper på hele 500w.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer