Morter stein

Tradisjonell steinmorter i grå granittstein. Knus urter, nøtter eller frø i biter og utløs de herlige smakene! Dette produktet er dessverre gått ut av vårt sortiment og vises dermed ikke på tilbords.


Men sjekk med din lokale Tilbords butikk om de har dette på lager. Knus smakfulle krydder og ferske urter til pesto og. Morter i norsk naturstein.


Hver stein er unik, mindre variasjoner i farge og størrelse kan forekomme. Lite brukt morter av stein selges pga plassmangel. Priser og lagerstatus. Få varsel når en butikk har.


Faktisk burde morteren fått fredsprisen. Mye aggresjon kan avledes i en skikkelig steinmorter. Trangen til å slå blir til god mat istedet for blåmerker.


Velg mellom granittmorter, porselensmorter eller. En stein morter kan benyttes for sliping av tørre ingredienser, slik som krydder eller nøtter, og også for våte ingredienser som pestos og sauser. Fordi de er stein. De er laget av mange ulike materialer, men de mest populære typene er den meksikanske molcajete tejolote, laget av basalt eller vulkansk stein, og den.


Forbered krydderet før du blander det i sausen eller dressingen. Klassisk, solid morter i granitt - knuser selv de groveste kornene.


En massiv morter av stein er det eneste som duger når du skal knuste krydder, lage en krydderblanding eller forberede en god porsjon helt fersk pepper til. Støteren brukes til å knuse krydder eller urter. Du finner mortere både i tre, steingods og porselen.


Jeg liker best å bruke en tung morter i stein, da. Rabattkoden er personlig og gjelder kun ved kjøp over 6kr. Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive.


Konisk morter i polert granitt med ergonomisk morterstøtte. Essensiell når du vil knuse. De forskjellige mortere brukes til forskjellige formål, men vi anbefaler generelt steinmorteren som det mest allsidige.


Materialedetaljer. IMAGE Kulturarvsstyrelsen, Europeana. MORTER SORT MARMOR. Dekorativ på kjøkkenet, og nyttig til å lage marinader og knuse krydderurter. Fin og god morter i pent brukt tilstand. Laget av stein i god kvalitet med en elegant, blankpolert utside overflate. Veier ikke mer enn 1. Photo: Maihaugen. Ikoniske apotekeren morter og støter, og viser ℞ symbol for medisinske resepter.


Store stein mørtel, med lange (2-fot) tre pestles ble brukt i Vest-Asia for å. Lignende I nærområdet. Publisert av Sarah Javid. Ingen lignende annonser ble funnet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn