Fasadeplater betong

Det vanligste er at platen males på byggeplassen med diffusjonsåpen mur- og betongmaling (akalieresistent). Cembrit Construction (Frontex) finnes også som.


Frontex fasadeplater benyttes i alle typer fasader, og utvendige himlinger. Vi kan levere plater i hvilken farge som helst – også betongfarget.


Steni AS leverer estetiske og miljøvennlige fasadeløsninger i høy kvalitet. Markedets beste fasadeplate og et fasadesystem som gir kunden en sterk og.


Ved å isolere utvendig, vil muren holde seg både varm og tørr. Spikerplugg brukes til innfesting i spesielt hard betong og natursteinsvegger.


Fasadeplater betong

Duel density” kvaliteten danner et stabilt, isolerende. MEG fasadeplater er produsert med en kjerne av High Pressure Laminate. Fasadeplater i høytrykkslaminat fra den italienske Abet Laminati. Se eksempler på.


Fasader fra Hi-Con er skreddersydde, prefabrikerte betongelementer som gir ve. Fiks betongtrappen. Sprukne trinn og løse deler – etter noen år ser ofte betongtrappen trist ut.


Fasadeplater betong

Men det kan som regel lett fikses. Gå til forum Grunnarbei mur og betong. Og så lime tynne plater av Litex eller lignende på dette. Plater som ser ut som mur.


Imi-Betonoverflaten er brannhemmende og IMO-sertifisert til bruk i bl. Langtidslagret og formstabile plater av. Logg inn for å se lagerstatus. Pussbærende plate av glassgranulat.


Fasadeplater betong

StoVentec for fasade- og takbekledning. Feltene har en kombinasjon av vinduer og fasadeplater, og opprinnelig var fasadekledning av eternit (asbest).


Mye gjennom- gående betong i. Hele byggebransjen samlet på ett sted! Den har lang levetid og motstandsdyktig mot brann og ikke minst fukt. Natura fasadeplater er gjennomfargede plater fremstilt av naturlige materialer.


Maling av sementplater: Ved maling av utvendige fasadeplater, benytt diffusjonsåpen murmaling beregnet som overflatebehandling for mur og betong. FASADEPLATER I ARKITEKTONISK BETONG – MODERNE MINIMALISME Arkitektonisk betong er et materiale som gjør det mulig å oppnå.


Har tatt frem CLT plater for bruk som fasadeplater, impregnert med Royal Impregnering. Tønsberghus utfører også montering av fasadeplater, betongstøpte vegger og etasjeskiller. Vi murer også opp piper, utfører små og store oppdrag og reparasjoner.


Du kan også kombinere med trekledning, fargerike fasadeplater eller puss. Kombinasjonene skaper ofte spennende og stilige fasader.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn