Fasadeplater aluminium

Alunor Metall tilbyr fasadeplater, interiørplater og halvfabrikata av aluminium, messing og kobber. Vi fører produkter fra erfarne og solide aktører. Alunor Metall leverer ikke bare Alucobond fasadeplater, men også lakkerte lekteprofiler i aluminium, skruer med lakkert hode, EPDM bånd for trelekt og evt.


Dette gjør platene veldig. Våre vedlikeholdsfrie og brannsikre fasadeplater består av aluminium med ulike kjerner – et lett, sterkt og fleksibelt fasademateriale. Turn on Location History to track places you visit. Slå på nett- og appaktivitet for å følge med på steder du besøker.


MONTERINGSANVISNING FASADEPLATER PÅ ALUMINIUM. Aluminium kompositt plater består av et kjernematerial i enten.


Fasadeplater aluminium

En klassisk og vakker profil i stål eller aluminium primært til fasader, som tilfører et estetisk uttrykk og fint kan kombineres med andre materialer. Fasadeplater for utvendig og innvendig kledning. Metallfasader, sinkfasader og kobberfasader. Vi leverer alt innen fasadeplater.


De meste brukte materialer er rustfritt eller galvanisert stål, aluminium eller sink. Kassettene er montert på et underla av hatteprofiler laget av aluminium.


Det er brukt farger på bygningens fasade: 3sort og 1lys grå. Se vårt fotogalleri. Petal AS leverer skreddersydde flimmerfrie metallfasader i aluminium og sink.


Våre fasadekassetter holder høy kvalitet og skaper en pen fasade. Platene veier lite og er lette å montere, og blir stadig mer brukt på fasader, særlig i utlandet. Kontakt for info. Det er kun anodisert aluminium, rustfritt stål og pulverlakkert aluminium som er godkjent henhold til Eota Etag 0som underlag for limte fasader.


Fasadeplater aluminium

Pulverlakkering av fasadeplater i aluminium tilbys av NOT Sinterco Pulverlakk. The Guardian skriver at myndighetene etter den katastrofale brannen i Grenfell Tower, som resulterte i døde, har fokusert på aluminium.


Fasadeplater aluminium

Corrugated sheet wall - cross-section. Trapesformede plater 100-WA-01. Rollforming av lakkerte bånd til tak og fasadeplater. Denne bruksanvisningen gjelder for fasadeplater av metall.


De er som oftest laget av stål med polyesterbelegg eller maling som toppstrøk. Beslagsarbeid Rheinzink forpatinert blågrå og pulverlakkert aluminium. Fasade arkitektoniske elementer fra stål og glass.


Sammenlignet med produksjon av primæraluminium kreves det fem prosent av energien å produsere resirkulert aluminium, opplyser han. Filtrér produkter (valgt). Lister aluminium. Har du glemt kontoen din ? Opprett ny konto.


Nylig innlegg fra side. Alutile fasadeplater.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn