Boen laminat

Parkett eller laminat ? Valget er ditt, men det er noen grunner til at Rune, BOENs tekniske sjef, synes BOEN parkett er et godt valg. Plankene ser ut som nysaget eik som viser fargen og karakteristikken til treet på en lys og ren måte.


Boen laminat

Siste fra BOEN. Boen parkett har et innovativt design med unikt stilkonsept tilpasset nordisk smak. Det har markedets beste click-låssystem og en ekstremt høy slitestyrke. I utstillingen vår finner du over 1forskjellige gulv - lyse, mørke, rimelige og luksuriøse.


Velg mellom parkett eller laminat fra produsentene Boen, Kährs. Boen 1-stav Eik Rock børstet hvit olje 1beta. Slitesterke laminat gulv.


Live Pure er en smart ny overflateteknologi som gir Boen -gulvene et ubehandlet og ultramatt finish. Et eikegulv som er behandlet med Live. BerryAlloc Laminat castillo furu - stavs mørk grå. Alloc laminat 1-stav Grand Avenue Sunset Boulevard.


Boen laminat

Har vi ikke gulvet. Vi leverer parkettgulv fra Boen, og våre laminatgulv leveres av Berry Alloc. Det finnes i dag utallige varianter av gulv i både parkett og laminat, og selv. Evelyn Schedelberger, markedssjef i parkettprodusenten BOEN.


Boen laminat

Med Live Pure tar parkettspesialisten Boen overflatebehandlinger av parkett ett. Eik warm grey plank fra BOEN flooring skaper en varm og koselig atmosfære. Her guiden som hjelper deg å velge mellom parkett, laminat og tregulv.


Eik Pale White Live Pure fra Boen er et godt eksempel på den. Laminat er tynne trefiberplater med et topplag av plastlaminat som oftest. Trykk Enter for og søke Showing all : Ingen produkter. Vi gjør oppmerksom på at produkttyper og leverandører.


Du kan også se en forsmak på produktene til Boen i bildegalleriet nedenfor. Vår leverandør av lamellparkett, laminat. Trappebase Pergo Laminatgulv. Sokkellist Pergo til Laminatgulv Malbar.


Massiv T-list Boen Ubehandlet Eik. Pergo laminat 1-stav Original Excellence Drivved eik longplank.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn