Persisk teppe

De persiske teppene våre er noe for seg selv. Hvert eneste persiske teppe er knyttet for hånd av dyktige håndverkere, så ingen av dem er like. PERSISK GABBEH L Teppe. Den tette, tykke luggen demper lyd og kjennes myk under føttene.


Kelim-tepper fra Iran (persiske kelimer) har blitt. Persisk teppe Hamedan 1x 1cm. I århundrer har persiske tepper blitt verdsatt for sitt flotte håndverk og sin høye. De orientalske er samlet i en undergruppe til venstre, de persiske teppene ligger i menyen.


Persisk teppe

Etter å ha samlet i mange år ønsker jeg nå å selge en kolleksjon med persiske tepper. Her finnes gamle og nye, knyttet og vevd tepper fra hele.


Spesialforretning i persiske og orientalske håndknyttede tepper. På teppet til venstre sees også en “skinnkant”. Velg et orientalsk teppe for å skape et elegant og koselig hjem med en orientalsk følelse.


Teppet blir en vakker detalj på gulvet, et stykke historie. Stort utvalgt av ekte persiske tepper ! Vi har også vært leverandører til.


Ta gjerne en titt på vår nettside, eller kom innom vår butikk på Strømmen Storsenter. Høyeste kvalitet og vakre tepper til en liten pris. Finn reduserte persiske tepper. Derfor vil et orientalsk teppe passe til både en klassisk som en moderne.


Lenge siden det ble skikkelig rengjort? Orientalske mønstre er tidløse. Dersom du vurderer tepperens bør du tenke om igjen. Det er nemlig helt. Selges pgv flytting. Størrelse 235x1cm. Vask, reparasjon, taksering. Reza Gharakanloo. Teppeselgeren kjenner med fingrene på knutene på baksiden av teppet, og rister. Vi liker å kalle de funksjonelle kunstverk. Ikke bare er teppene utrolig vakre å se på, men våre håndverkere.


Persisk teppe

En persisk teppe ( persisk : فرش ايرانى Farsh, betyr "til spread") eller persisk. Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Få inspirasjon hos Bohus!


Persisk teppe

Dato, Tid (CET), Bud.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer