Parkett ask hvit mattlakkert

Hvitpigmentert ask parkett med en matt overflate. Fargespill og forekomst av kvist. Lange bord og 5G lås gjør. Treet har en gyllen strågul farge når den blir mattlakket eller oljet.


Parkett ask hvit mattlakkert

En hvitmattlakket eller hvitoljet askeparkett har en gråhvit og moderne farge, og er blitt et. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Hos MAXBO finner du parkettgulv i tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt.


Se våre forskjellige. Gulvet inneholder askens naturlige. Med tregulv og parkett fra Byggmax vil du få et vakkert gulv av høy kvalitet. Vi har de fleste tresortene.


Parkett ask hvit mattlakkert

Opus parkett 3-stav ask hvit matt lakkert. SAGA Exclusive består av et bredt utvalg 1-stavs parkett. Ved å blande de klassiske 1-stavs. PARKETT ASK CERIALE HVIT MATT.


SAGA Classic har klikksystemet 5Gc – enkel og rask. Flott lyst parkettgulv med vakkert fargespill. Ask, 1-stav, Hvit. Et lys parkett med et livlig fargespill og kvist.


Den mattlakkerte overfalten gir god beskyttelse. Slett, mattlakket overflate gjør dette til et veldig lettstelt gulv uten behov for vedlikehold. Eik Rocky Mountain mattlakket er en flott parkett med fargespil og kvist Rocky. LONGLIFE CLASSIC 3-STAV ASK HVIT.


Parkett ask hvit mattlakkert

Designparkett bestående av miniatyrstaver montert på høykant. Dette gir en ekstra slitesterk parkett og et unikt design. Tilbudet gjelder t. Nytt parti på vei inn. Kontakt oss for leveringstid.


Du finner ditt perfekte. Det er i motsetning. Tremiljø Prosjekt har alltid tilbud på restparkett. Deco parkett hvitsløret eik. Parkettgulv i eik, med ekstra matt lakk. Med lange planker som skaper harmoni i rommet. Leveres i pakker på 0m².


Herunder følger parkett, laminat, garderobe, furu laminerte hobbyplater og foringer. Drop-down klikksystem. Vårt første tregulv med en ultra matt lakkert overflate.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn