Drls med kode

Kjøp en smart elektronisk dørlås hos Elkjøp. Finn en digital dårløs med kode, som for eksempel fra Yale Doorman. Sammenlign pris på elektronisk dørlås. Vi hjelper deg å velge kodelås, smartlås - blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker. Slik skifter du kodelås på ytterdørencoop.


Med en elektronisk dørlås trenger du ikke å tenke på nøkler – alt du behøver er en sekssifret kode du og familiemedlemmene må lære dere. Etter at vi skiftet til.


Hvis du kjenner til problemet med nøkler som forsvinner, er det lett å se fordelen med en elektronisk kodelås. Velger du en elektronisk dørlås med kode, kan du. Du kan ha opptil ulike koder til kodelåsen.


Nøkkelbrikkene kan benyttes i tillegg til eller i stedenfor kode. For høyest sikkerhet anbefales det at. Hvilket kodelås til ytterdøra er smartest, sikrest og har best kvalitet?


Vi har funnet den beste elektroniske dørlåsen ! Unngå dårlige kjøp, se aktuelle tester på. I utgangspunktet låser du opp med en sekssifret kode på et tradisjonelt tastatur på selve låsen. Med andre ord behøver du ikke lenger bytte lås når du bytter bolig – noe som.


Hengelåser, elektroniske dørlåser, vinduslåser samt mye mer å velge i. Handle enkelt på nett. Med en Yale Doorman boliglås åpner du enkelt opp med kode eller nøkkelbrikke - alternativt med en.


Når du setter opp dørlåsen kan du bestemme om hver bruker skal ha hver sin kodebrikke og unike kode – eller om alle skal bruke den samme. Kodelås elektronisk med kodetastatur.


Man kan lage inntil selvvalgte koder på låsen. Modul for elektronisk lås fingeravtrykk og kodelås. Bruk kode, nøkkelbrikke fjernkontroll eller App.


Lås styrt av mobiltelefon – bruk en gratis app! CL erstatter de tidligere versjonene. Skulle et av barna dele sin kode med en kamerat, er det fort gjort å slette den fra systemet og legge inn en ny. Og forklare poden at koden ikke.


Om du velger en tilfeldig kode (ikke 1-2-3-4-5-6) vil det være umulig å gjette koden. Og som nevnt tidligere er det veldig enkelt å slette en brikke eller en kode fra.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn