Gammeldags hus

Her har Maria Pernela Høyvik og Rolf Trygve Lervik skapt et hjem med gammeldags sjarm bak nylaftede tømmervegger. Se Jotuns fargekart og oppstrøk før endelig valg av farge på hus.


Gammeldags hus

Utvendig utstyr: H, K, M, Q. Kan man bli mer husbygger enn det? Anders og Johanna bor med sine to barn i et staselig Doppingen- hus i et villaområde nord for Stockholm.


Noen forbinder stilen med litt eldre hus, og ser på det som gammeldags. Men slik som tidslinjen viser det har disse husene kommet for å bli, og de vil trolig ikke. Tilbygg på gamle hus.


Gammeldags hus

Behovet for mer plass skaper utfordringer for det gamle huset. Ofte er tilbygg beste løsning - eksiterende bygg kan i stor grad forbli urørt. Det finnes utallige muligheter, utallige stiler og. Ragnhild Tønnessen liker best gamle hus med solide takbjelker og slitte.


UTVENDIG: Hvitmalt stakittgjerde, en liten port og stenheller gir en gammeldags følelse til et nybygd hus. Det lille røde huset er redskapsbod. Det gamle gårdshuset hadde sett bedre dager, men nye eiere så hvilken skatt som skjulte seg i veggene.


Ikke alle har behov for et stort hus i flere etasjer med sokkel. I tilknytning til kjøkkenet ligger en bod – et godt, gammeldags spiskammers. Mette Digernes drømte egentlig om et gammelt hus. Men da familien ikke fant noe passende i området her, valgte de å. Hus i bygaden på Vest-Agder Fylkesmuseum.


Kristians fjerdes gate 108. Stiltre tar god byggeskikk på alvor. Svalen fra Norgeshus er også et koselig gammeldags hus. Grønt hus med litt gammeldags tømmermannskledning er blitt moderne med liggende malmfuru kledning.


Gammeldags hus

I samarbeid med Eide Håndtverk. Fra gammeldags til moderne: Snart er dette huset ferdig rehabilitert og skal ha samme standard som et nytt hus både når det gjelder komfort. Du må være logget inn for å se profilen. Gammeldags hus telefon retro.


En klassisk fremtoning kan samtidig være moderne. Når du vælger at bygge et klassisk hus med Danhaus, går du ikke på kompromis med kvaliteten. Huset var en rønne i et slitent strøk i Halden. Hanne og Lars gjorde restaurering av både hus og nabolag til en hjertesak.


Bygge et herskapelig hus. Våre husmodeller trenger ingen beskrivelse, de snakker for seg selv. Elegante, klassiske og storslagne hus.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn