Klesstativ i tre

Klesstativ i tre

Denne hundre år gamle løsningen til tørking og lufting av klær er like populær i dag som den. Stort utvalg garderobestativ i tre, bambus og metall i ulike design.


Trenger du mer plass til å henge klærne dine opp? Ta en titt på vårt utvalg av stativer, speil med oppheng på baksiden og stumtjenere på IKEA. Garderobestativ JERSLEV. Design-stativ fra Nomess.


Du har kanskje sett de stilige klesstativene laget av lyst tre i flott design? Kanskje du har et på. Stativet har en praktisk hylle over og under stativet.


Det er laget i heltre og er solid i kvaliteten. Et klesstativ i tre skaper et varmt uttrykk og har du plass bør du investere i en liten krakk eller en benk. Vis mer Vis mindre. Et klesstativ gir en enkel og stilig oppbevaringsplass til klær i entreen eller på soverommet.


Klesstativ i tre

Her finner du stumtjenere og garderobestativ i både tre og metall. An excellent coat hanger for larger families with the shape of a tree silhouette whose branches act as hooks. Available in black and white.


Funksjonell herrebetjent. Sendes innen - virkedager. Leveres innen – virkedager. Klesstativ i tre Velvi 2. Hvis du har spørsmål klikk her. Mål: LDH1cm. Stødig klesstativ i tre med hylle kjøpt på Bohus for ca. Liten hvit flekk på skohylla. Spesifikasjoner Øvrig Serie: STERNBY Fargenavn: Brun Stil: Trendy Utseende: Tre, Eik Materiale Materialtype: kinesisk løvtre Antall Antall hyller: st Mål. Et elegant klesstativ, fint til klær på soverommet, håndklær på badet eller jakker.


Lagervare -Forventet levering 5-hverdager. Artikkelnummer. På lager: levering 3-hverdager – Farge: Svart. Vedlikehold: Tørkes av med lett fuktet klut, 64x36x16 Paulownia.


Stine klesstativ naturlig tre. Det er oftest laget av tre, metall, rustfritt stål eller støpejern. Treklær-stativ er en nyhet på markedet - de skiller seg ut med en. Vi tilbyr et stort utvalg gangmøbler som kleshengere, klesstativ, klesoppheng.


Klesstativ i tre

Töjbox klesstativ - trebehandlet eik - Woud. Ferm Living kleshenger - stk. Sjekk priser på klesstativ i tre. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp klesstativ i tre billig i nettbutikkene.


Dette robuste klesstativet med skuffer gir en rask og praktisk løsning for oppbevaring av klær.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer