Eikegulv heltre

Eikegulv heltre

Velger du eikegulv fra Moelven garanterer vi deg et gulv av ypperste kvalitet. Vi har Norges flotteste gulv ! Ingenting kan måle seg med et massivt hardtregulv. EIK HELTRE Eik er et svært anvendelig treslag med kombinasjonen av vakker eksotisk trestruktur, samtidig som den tåler store belastninger og kan kombineres.


Turn on Location History to track places you visit. Slå på nett- og appaktivitet for å følge med på steder du besøker. Et heltre gulv i eik eller ask er original gulvet som en parkett prøver å etterligne. Byggmakker har et bredt utvalg av gulv i heltre furu.


Handle på nett - hent i butikk. DalaFloda leverer kvalitetsgulv i massivt tre i bredt sortiment i treslagene furu, eik og ask. Gulvene leveres ubehandlet eller miljøvennlig. Spesifikasjoner.


Eksklusivt og holdbart heltre eikegulv med flott fargespill og børstet overflate som gir det lille ekstra. Overflaten er behandlet med Osmo hardvoksolje i fargen.


Massive tregulv er trinnlydsdempende og lune å gå på. Bordene leveres med not og fjær. Eik heltregulv og eik plank til trapp. De kjøpte eik heltregulv 20x180mm av oss som de har hvitpigmentert.


Eikegulv heltre

Både våre heltre lamellgulv og massive heltregulv er en opplevelse. Disse gulvene overlever gjerne. Vårt hovedsortiment består av brede heltreplank av eik. Flotte Gulv AS har eneagentur på den anerkjente merkevaren Hakwood i Norge.


Eikegulv heltre

Hakwood står for kvalitet. Det er vi stolte av. Heltre lamellgulv – vår spesialitet. Innen heltre - gulv kan vi tilby flere attraktive varianter.


Først og fremst produserer vi eikegulv, men også treslag som ask, bjørk, bøk og merbau inngår i vår. Ved å velge et gulv i heltre vil du også få et gulv som føles naturlig lunt, grunnet treets iboende egenskaper.


Velger du et gulv av heltre kan du være trygg på å ha truffet et trygt valg. ET ØYDNA GULV ER ET GULV I HELTRE. Er du opptatt av interiør?


Et vakkert heltregulv matcher både moderne, tidløse og klassiske møbler og.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer