Anneks byggesett

Hos MAXBO finner du et godt utvalg i anneks. Byggesett som er enkle å sette opp. Kjøp på nett eller i butikk. Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris.


Anneks byggesett

Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Billige anneks som du enkelt bygger selv med et byggesett fra Polhus. Alltid fri frakt! De er basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset hyttene og levert som byggesett.


Du kan montere annekset selv, eller la en tømrer ta. Velg mellom mer enn 1ulike modeller av anneks i størrelser mellom til m². Gratis frakt er inkludert i alle kjøp 2Kr.


Her finner du et stort sortiment av anneks byggesett, hageboder, hagestuer og campinghytter. Klikk her for å se våre mange produkter og leveringstid. Søk blant alle typer ting i hele Norge! Stålpiper og Røykrør.


Möja tilbyr deg fleksibilitet, du har bod og anneks i ett og samme hus. Bygg et anneks eller gjestehus til dine gjester. Med våre byggeveiledninger får du både inspirasjon og guider til hvordan du selv bygger et anneks. Dimensjoner og spesifikasjoner av anneks EMMA.


Anneks byggesett

Et anneks eller uthus i bindingsverk kan settes opp etter flere prinsipper. Her skal vi trinn for trinn vise hvordan et slikt lite hus kan bygges. Visse begrensninger med anneks. Komplett nøyaktig tilskåret byggesett for enkel montering.


Anneks – Hvordan. Redskapshuset kan brukes til oppbevaring og som en koselig utestue. Med et byggesett setter du enkelt opp en utebod på en helg.


Eller hva med å servere egendyrkede grønnsaker fra drivhuset i hagen? Med ferdige byggesett kan. Smarte byggesett i alle størrelser for hytta.


Anneks byggesett

Ei lita, men koselig hytte som ofte innredes som anneks, badehus med badstue eller settes opp separat som jakthytte i fjellet. Ta kontakt for mer informasjon. Bruksareal (BRA), 30m².


Selbuhytta finnes i et stort utvalg hyttemodeller. Vi leverer alt fra byggesett til ferdig monterte hytter og anneks. Se hele utvalget her! Vi har sjekket hvilke byggesett du kan sette opp uten byggemelding.


Du kan bygge hytte eller anneks i hagen på inntil kvadratmeter uten.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer