Slipe parkett

Slipe parkett

Hvilke gulv kan slipes ? Før du begynner å tenke på å slipe gulv, må du sjekke at akkurat ditt gulv er egnet for sliping. Lamellparkett har et topplag i massivt tre.


Slipe parkett er smart om du ønsker et gulv som fremstår som nytt. Ikke bytt gulvet, slip det. Om du bør gjøre det selv er et helt annet. Parkettgulv er vakkert og behagelig å gå på.


Men når gulvet er blitt slitt og har fått riper og hakk etter mange års bruk, er det på tide å slipe. Stort sett alle tregulv som går under betegnelsen heltre eller parkett kan slipes om det ikke har blitt slipt utallige ganger tidligere.


Dessuten er det mer miljøvennlig! Det koster litt. Om du ønsker å fornye ditt tregulv, kan sliping være et godt alternativ. Er gulvet slipt tidligere må du sjekke at det er mer å slipe på.


Her forklarer vi hvorfor. Massivt gulv Har du et heltregulv i god kvalitet. Over tid blir imidlertid parkettens overflate slitt og mindre pen. Da er det tid for sliping.


Lastet opp av IFI Hvordan sliper jeg mitt parkettgulv? Gulvdeal gulvdeal. Dagens parkettgulv har slitesjikt eller toppsjikt på 5mm – 0mm. Sliping for hånd nærmest uendelig antall.


Slipe parkett

Vi har akkurat kjøpt et gammelt hus med mm eikeparkett (finsk leverandør) i den forholdsvis store stua. FORNØYD: Anette Karlsen var lei av den gule tonen i parketten hennes. I november ble eikegulvet slipt og oljet slik at det ble lysere og matt.


Slipe parkett

Fort gjort å gjøre vondt verre, sier TV-snekker Otto Robsahm. Slitte tregulv kan bli som nye etter en runde med slipemaskinen og noen strøk. Slik sliper du det gamle tregulvet. Til gjengjeld blir det flott, og gjøres det riktig.


Vi har lang erfaring innen tregulv og parkett fra Tyskland. Vi tilbyr kvalitetsarbeid på høyeste nivå. Hvis du trenger et nytt tregulv, sliping av gulv, olje eller lakk.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn