Male parkett uten slipe

Du trenger altså ikke slipe bort lakk eller olje for å male parketten. Jeg trengte ikke å slipe i hele tatt. Nå hadde ikke jeg en blank lakkhinne der, den var nedslitt, men har du det, så slip over også. DEt skal også sies at dette gulvet har en helt matt lakk, så jeg trenkte ikke slipe først.


Male parkett uten slipe

Har du derimot en blankere og tydeligere lakkhinne, slip over. Oljet tregulv bør vaskes med trerens, eller slipes ordentlig ned med slipemaskin, slik at treet trekker til seg malingen.


Stor guide: Lakk, olje, maling. Når du skal male gulv, er det viktig å gjøre et godt grunnarbeid - da. Dette gjelder uansett om det er et parkettgulv eller et vanlig tregulv. Ta bort ujevnheter og gamle malingsflekker med ei skrape, slip deretter gulvet med slipepapir nr.


Et saltak uten takutspring, som gir hagestuen et mer moderne preg. Frisk opp den slitte parketten med farget olje eller maling. MALE : Ønsker man et heldekkende uttrykk, kan gulvmaling være et tøft alternativ.


Men hva slags maling skal du bruke på parkett, laminat, betong, vinyl og. Når det er tørt bør du slipe lett over hele gulvet, og så fjerne støvet etterpå. Den tåler nemlig at det blir liggende litt vann i kortere perioder uten at det. I dette huset skal vi male gulvet i gangen.


Så sliper du, slik at malingen fester seg bedre til. Det går fint å male tregulv, men det finnes også ferdige gulv i ulike nyanser hvis. Velger du å slipe og olje gamle tregulv eller parkett behøver du ikke å. Du kan male parkettgulv og massive tregulv, bare du forbereder gulvet nøye.


Lekre tregulv uten kvist som er behandlet med TreStjerner Gulvolje Hvit og. Først kan det være være lurt å legge en plan for hvordan du skal male deg ut av rommet.


Det koster litt tid og innsats å slipe tregulv eller en slitt parkett, men resultatet er verdt det! Johansen fremhever at folk kan ha skjulte skatter uten at de vet det.


Hos mange byggvarehus, maleforretninger og jernvarehandlere, kan du få leid. Alternativet nå er å enten slipe og lakke (mye jobb og sikkert dyrt å få håndverkere til å gjøre det?) eller rett og slett male.


Male parkett uten slipe

Jeg finner lite om maling. Gjør Det Selv gjoerdetselv. Male tregulv: Slik maler du et tregulv! Håndverker-teknikker › Malergjoerdetselv.


Ikke noe av jobben med å male tregulv er særlig komplisert, men som med det. Skal hele gulvet slipes, er det en fordel å bruke en slipemaskin.


Male gulv, hvordan gjøres det og hvilken maling skal jeg velge på parketten. Da får du litt skinn i gulvet uten at småsår og sliteasje synes med en gang.


Male parkett uten slipe

Gulvet må pusses med et finere slipepapir før det er klart for oljing, lakking. Uansett om du har tregulv eller parkett, står valget mellom å male.


Når gulvet er ferdigmalt, og malingen har tørket, bør gulvet slipes med. Er du usikker på om du kan male på ditt tidligere behandlede tregulv.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Varmepumpehus byggmakker

Trappetrinn fornyer