Behandling av sibirsk lerk

Hvordan behandle sibirsk lerk ? Sibirlerk er et løvfellende bartre med god motstandsdyktighet mot råte. Yteveden er lys.


Utvendig kledning i sibirsk lerk får en lignende utvikling avhengig av lokal klima. Terrassegulv i norwood lerk skal behandles med Lerke olje for å beskytte. Fasader kan med fordel leveres behandlet med jernvitrol.


Dette for å få en stabil grå patina med en gang. Sibirsk Lerk har en del bevegelse og det anbefales. Spesielt i regnvær ser det ille ut. Jeg har nå lyst.


Behandling av sibirsk lerk

Våren er i anmarsj, og terrassen må klargjøres før grillsesongen. Mange har terrasser og plattinger i sibirsk lerk, uten å være klar over at dette. Lerk trenger i og for seg ingen overflatebehandling.


Med olje er du likevel. Materialer i sibirsk lerk ble levert ru og ubehan- dlet, mens entreprenøren, som også er byggherren, valgte en. Gori beis behandling av lerken etter montering. Larix sibirica Led ( sibirsk lerk ). Forbehandling av materiale med.


De fleste velger å behandle impregnerte terrassebord med olje eller beis. Da sibirsk lerk kom i sin tid fantes det bare trykkimpregnerte grønne. For å få en hurtig og jevn grå overflate, kan Lerk leveres behandlet med Jernvitrol.


Behandling av sibirsk lerk

Feks trykkimpregnert furu og gran, kjernevedfuru, sibirsk lerk, seder, termowood og. Som ytterkledning kan den også settes opp uten behandling, men vi leverer også panelbord behandlet med jernvitrol. Det gjør at veggen ikke blir.


God sibirsk lerk kjem frå 2år gamle tre, men lerken som er brukt her er berre år og av dårleg kvalitet, sier byggmester Finneid til NRK. Visste dere at dette spiller en viktig rolle i branntilfelle?


Behandling av sibirsk lerk

Resultatet etter en tid med sollys og fuktighet, blir en sølvfarget til gråbrun farge. Når man har behandlet trenger man ikke beise eller male.


Samtlige forskere som utførte testen er enige om at impregnert furu er det beste materialet når du skal. Behandlingen beskytter. Det krevst inga etter- behandling.


Vi anbefaler ingen overflatebehandling, men lerk kan beises og oljes. Den er et naturlig og trygt alternativ til impregnert virke.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Gummilister gulv

Trappetrinn fornyer

Ml p trappetrinn